Ugrás a fő tartalomra

Mozgás Térbe Időbe


Megéléseink, és családi mintáink ott vannak tudattalanunk tükörszínű mélységeibe. Ott szunnyadnak addig amíg egy adott személy JelenLéte, ViselKedése felszínre hozza bennünk a" reakciót"
Ismered az  érzést? 




A Születésed pillanatától a jelen időkig olyan programok, hitrendszerek ragadtak Rád, melyek képesek "kötni" " fogva tartani" , megalkuvásokat köttetnek veled...elzárva a valódi Énedtől.




..."sok ezek közül nem is a Tiéd, csak hoztad a DNS-ben, a család sok generáción át hozott programjait élheted Te is vagy dönthetsz úgy, hogy elég volt. Létezik élet, mely az őseink tisztelete mellett szabaddá tesz minket. A családi energetika nagyon összetett, sok generáción át fut és gyűrűzik benne sok minden. A jó dolgok mellett olyanok is, mint háborús veszteségek, gyermekvesztések, erőszak, bántalmazás, vagyonvesztés, válások, csalódások, sok minden.Az ősök által megélt tapasztalások futnak Benned is, de ez nem muszáj. Már nem szükségszerű..."


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."