Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: december 18, 2016
Minden nő, aki magát gyógyítja, gyógyítja az összes felmenő asszonyt, aki előtte érkezett és az összes születendő leányt, aki még utána érkezik. (Global Sisterhood)
December 21 – amikor a leghosszabb az éjszaka, a legnagyobb a külső világban a sötétség – ekkor a legnagyobb a fényesség a belső világban.  A Természet belekezd a téli, látszólag halott időszakába, de az Ember ekkor tudja véghezvinni a legnagyobb belső munkáit. Nem véletlen, hogy minden ősi nép emlékezetében él a Napforduló ünnepe, a Fény ünnepe.
    Kedves olvasó "Sok szeretettel ajánlom idei verses csokrot minden kedves olvasónak, aki érdeklődéssel kíséri nyomon az érzelmek csodálatos világát. Immár hatodik éve jelenik meg ez a kis verses kötet, minden karácsonykor, remélem, hogy még sok éven keresztül így lesz. Mikor olvasom e verseket megszűnik az idő a végtelen kreativitás szárnya magával ragad, és csak hagyom hadd sodorjon. Magam is az alkotás világát hozom felszínre a rajz, és a szobrászat terén. A versek szá momra ihletet adnak, és még színesebbé teszik képzelőerőmet. Vannak idők mikor kételkedünk magunkban, de így nem érhetjük el a Célunkat, hogy mi a célunk? a boldogság megtalálása; a cél maradandó értékekkel ajándékozni meg az életünket, és szeretteink életét. E verses sorozat írója az édesanyám, akire nagyon büszke vagyok, aki támogatásával mindig előbbre jutok, és azon vagyok, hogy megköszönjem, mindazt, amit értem tesz. „Tudásunk abból fakad, amit érzékeink közvetítenek számunkra.” Á
Tudtad? a méz legelőnyösebb tulajdonágainak némelyike az esti fogyasztással fejti ki hatását, amikor nyugtató, enyhe altató és hashajtóként is hat? Régóta nagy tábora van a torokfájás ellen mézet fogyasztóknak is. Érdemes meggyőződni arról, hogy milyen hatásos a méz fizikai fáradtság, álmatlanság, vagy székrekedés ellen!