Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: május 20, 2018
Gyakran kérdezzük : -Miért tette ezt velem Isten? A válasz : Azért, hogy egy magasabb spirituális szintre emeljen. Ezt nem mindig látjuk az adott pillanatban. De ha elég erősek vagyunk, azt mondhatjuk : -Egy nap majd visszanézek, és tudni fogom miért. Ezért most elfogadom ezt a kényelmetlenséget. Mindennek oka van és meg kell értenünk, bármi történik is velünk egy adott pillanatban, az a lehető legjobb számunkra. Isten csak jót cselekszik. Bár az okok talán nem tiszták előtt ünk, az életünk eseményei azért történnek meg velünk, mert szükségünk van rájuk ahhoz, hogy előre mozduljunk az ösvényen." (Yehuda Berg)
Félelmeink mint segítők a teljes élet felé Nem tudhatom másnak a nehézség mit jelent, de azt tudom, hogy belőle származnak a legnagyobb erők. Mert a fájdalom megértése alázatra tanít, hogy a másik emberben tisztelni tudjam saját sorsát. Bizalma annak az embernek van aki megtapasztalta a csalódásból való hitnek az erejét. Aki uralma alatt tudja tartani saját vágyait( vásárlási vágy, függőségi vágy, ösztön vágy stb.) annak az egyénnek hatalma van a benne zajló erők felett, mert ismeri erényeit, gyengeségeit, és tudja felnőtt az élet feledAtaihoz! A szív fogadalma révén be tudja engedni az élet áramlását, és feltétel nélkül tud adni. A szavai nyomán őszinteség jár, és nincs riadalma az őt ért sérelmek nyomán. Megérzéseit sugalma vezérli, s látomásait az ősök óvják. Így lel nyugalma békét, mert megfigyel! Az élet történésekben otthon van, s nem vész el ereje, mert életét a Gondviselő szeretett hatja át. Legyen a Te akaratod szerint élni, számomra azt jelenti, hogy más
Talán nem ott vagyok, ahol lennem kellene, de hála Istennek, már nem ott vagyok, ahol régen voltam. # fejlődés   # megértés   # hála
A Csodálatos Kakukkfű Régen, azt tartották, a kakukkfű meghosszabbítja az életet. Ezt azóta a kutatások is igazolták: a kakukkfű valóban  késlelteti az öregedési folyamatot. Gyógyhatása: A nátha orvosa, köhögéscsillapító. Fertőtlenítő, emésztésserkentő. Teáját szélbántalmak, étvágytalanság, köhögés és görcsök, szamárköhögés ellen alkalmazzák.   Az illóolajat epehajtó, bélféregűző, bőrvörösítő kenőcsökben és bedörzsölőkben, viszketést csillapító kenőcsökben, szájvizekben használják. Alkalmazzák fogpépekben, hajvizekhez is. Kerti elsősegélyként a frissen szedett leveleket a sebre lehet szórni, míg a sebet kitisztíthatjuk. Teához áztassunk 10 percre két teáskanál szárított kakukkfüvet egy csésze forró vízbe. Fölösleges több füvet használni, mert akkor a tea keserű lesz.
Figyeld a gondolataidat, engedd tovább őket azzal, hogy nem az a valóság, amit gondolsz, és figyelj tovább arra, ami történik. Ezzel adod a legtöbbet magadnak.  A lehetőségek tárházában már most minden rendelkezésedre áll, már most itt van a boldogság, csak vedd észre. Észrevenni pedig csak akkor tudod, ha figyeled magad.
A nagymamák azok az angyalok akik testet öltenek értünk ebben a világban.
Figyeld a gondolataidat, engedd tovább őket azzal, hogy nem az a valóság, amit gondolsz, és figyelj tovább arra, ami történik. Ezzel adod a legtöbbet magadnak. A lehetőségek tárházában már most minden rendelkezésedre áll, már most itt van a boldogság, csak vedd észre. Észrevenni pedig csak akkor tudod, ha figyeled magad.