Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: október 16, 2016
CÉLUNK A FOLYAMATOS FEJLŐDÉS  :-) =============== A MÉREGTELENÍTÉS AZ ÖRÖMHÖZ VEZETŐ ÚT "Az öröm érzete-érzékelése annak, hogy az életem optimális egyensúlyban van, céljaim elérése érdekében cselekszem." 2 napos képzésen vettem részt Budapesten, ahol azokkal a csodálatos szakemberekkel, kollégákkal- terapeutákkal találkozhattam akiktől utam első szakaszaiban sokat tanulhattam, és a mai napig közös a CÉLUNK. Véget nem érző csodálattal kutatva a szervezet összefüggéseit, a szervek érzelmi, és mikrobiológiai megnyitását. A képzést tematikája többek közt: gócok, és az érzelmek,szövetek méregtelenítése, bőr ekcéma kezelése, az anyagcsere zavar, és inzulinrezisztencia. "Az információs készítményekkel végzett méregtelenítés helyreállítja a belső egyensúlyt" A megszerzett tudást alázattal, és végtelen szeretettel osztom meg: Barti Ildikó Természetgyógyász Joalis terapeuta Tel+3630/ 95 00 336.
Biztos van olyan ismerős, de akár a családban is akadhatott, aki valaki után halt. Mondjuk annyira szerette, és nélküle már nem tudott élni. Amikor pl. az egyik páciensem jelenlegi felesége daganatos lett. Kiderült, hogy lélekszinten bűntudata volt a férje előző felesége felé. A férj előző felesége ugyanis meghalt, és később ők megismerkedtek és összeházasodtak. És az özvegy férfi a felesége halála után újranősült. Azonban az új feleség lél ekben úgy érezte, hogy az ő boldogságának az előző feleség halála volt az ára. És bármi más is lehet annak, hogy a lélek idő előtt menni akar. Akár a gyerek az anya után, akár a katona a meghalt bajtársak után, akár a gyermek a meghalt testvérek után. Az érzések megoldásában segít az ÉFT, a kopogtató technika segít oldani az érzelmeket. "Mert amikor elengedünk valamit, helyet teremtünk valami egészen másnak, valaminek, amit nem vártunk, valaminek, amitől az otthonunk váratlan kalandnak tűnik, utazásnak, ahol minden sarkon új kincsek v
„A barátság a szeretet összes válfaja körül az egyetlen, amely az istenek vagy az angyalok világába emel.” Clive Staples Lewis Köszönöm  :-)