Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: május 15, 2016
NapFogadó: Isten mindennap ad nekünk egy pillanatot, amikor megváltoztathatunk mindent, ami boldogtalanná tesz. S mi mindennap úgy teszünk, mintha nem vennénk észre ezt a pillanatot, mintha nem is létezne, mintha a ma ugyanolyan lenne, mint a tegnap, és semmiben sem különbözne a holnaptól. De aki résen van, az észre fogja venni a mágikus pillanatot. Bármikor meglephet minket: reggel, amikor bedugjuk a kulcsot a zárba, vagy az ebéd utáni csöndben, és a nap bármelyik percében, amelyik nem látszik különbözőnek a többitől. Mert ez a pillanat létezik, és ebben a pillanatban a csillagok minden ereje belénk száll, és segítségükkel csodákra leszünk képesek.
Kedves vendégeim, ismerőseim, barátaim! GondOldHató: Azért ragadnak bele az emberek egy helyzetben, mert az „Egy dollár licit” című játékot játsszák. Van egy dollár, amelyre egy centtől lehet licitálni. Az a játékszabály, hogy a vesztes mindent elveszít. A pszichológiai fordulópont, amikor a játékos úgy dönt, hogy inkább kifizeti az 1 dollárt, mert legalább nem bukik el 99 centet. Csak a másik játékos sem akar bukni, így túllicitálja az egy dollárt - s ez így megy tovább. A v égén ott tart a játék, hogy jóval túllicitálják a játékosok az 1 dollárt, hogy "minél kevesebbet veszítsenek" - ahogy az életben, akár kapcsolatokban, munkában, vagy bármiben is jóval többet ad bele az ember, mint amennyit valójában ér, azzal, hogy "ha már ennyit beleadtam, nem adom fel" - s csak növekszik és növekszik a belefektetett energia... Ismered ezt az érzést? Barti Ildikó Eft tanácsadó Tel +3630/ 95 00 336
Feszültségben élsz, és úgy érzed nincs kiút? Már őseink is tudták gyógyítani magukat. A kínaiak akupunktúrás pontokat stimulálva értek és érnek el gyógyulást. Az EFT az érzelmek akupunktúrája. Egy új módszer, amivel hatékonyan oldhatók a testben mélyen felhalmozódott feszültségek. Szelíd gyógymód, melyet bárki könnyedén megtanulhat. Barti Ildikó Eft tanácsadó Tel +3630/ 95 00 336.