Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: december 2, 2012
Az Égiek és bennünk élő Isten összefogásra szólítanának minket! A világban párhuzamosan több folyamat is zajlik egyszerre, annak érdekében, hogy a 2012.12.21-es váltás minél jobban sikerüljön. A Föld körül elkészült egy új háló. FONTOS, hogy ez az új háló a teljes töltését 2012.12.12-én el tudja érni. Szavakkal nem kifejezhető a jelentősége ennek, mert ez a háló és a Föld belsejében lévő kristályháló együttesen tud egy olyan frekvenciát generálni, ami felbecsülhetetlen segítség az emberiségnek és a Földnek az emelkedésben. Ha ez a háló, elnyeri teljes töltését, rövid idő alatt hatalmas változásokra képes. Olyan típusú öröm frekvenciát sugároz, amire nincsenek földi szavak. Nagyon fontos, hogy ezen a napon minél többen együtt meditáljuk. 2012.12.12-én 12 óra 12 perckor 48 országgal közös Földmeditációt tart Szabó Kinga Kiara Budapesten, a Gellért hegyen elterülő Filozófusok Parkjában. Gyülekezés 11 óra 50 perckor. Rád is nagy szükség van! Kérlek tedd meg magadért
.               " Az emberek boldogsága és boldogtalansága nem kevésbé függ kedélyüktől, mint szerencséjüktől..."                                 "Az igazság nem tesz annyi jót a világgal, amennyi bajt okoz a látszata..."   . " Amikor az ember fiatal, akkor mindenki és minden esemény egyedinek tűnik. Ahogy öregszünk, egyre inkább észrevesszük a történésekben a hasonlóságot. Idővel az embert már semmi nem ragadja magával olyan nagyon, már nem lepődik meg annyira a dolgokon, de csalódni sem csalódik már olyan mélyen semmiben." Albert Einstein. .
.. Gondolatom.... Emlékeinkből szőnyeg az utódok földjére Könnyeinkből a jövő forrásai fakadnak. Mosolyból a lélegzet sóhaja A megdermedt múlt.  Holnapután m ár csak emlék marad ... Ha egyszer múlt, ami volt Hadd legyen a ma oly érték, Mely gyémántként ragyog a lélek Oltárán. Nézz, és láss a lépteid nyomán: Hadd teremjen ezer meg egy Reményvirág Légy az, aki vagy, akinek lenned kell: Ősök útján utód, s utódok nyomán Ősi éltető erő. Életünk után új létezések jönnek, Nem testben jövünk, ha újra hív a körforgás. Csak egy harmat a reggeli Fényben, Csak egy sóhaj a születendő világ ajkán, Körforgása a létnek, minden Létezőnek...   ..   ..