Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: február 28, 2016
"Őseink élettapasztalata fennmarad életvezetésünkben és hatással van a tudatalattinkra. Amit az egyik generáció nem fogad el magában, azt a következő generáció megtagadásban fogja megélni. Néha, inkább megpróbálunk megszökni nyomorúságos életünkből, semmint szembenézzünk a dolgainkkal és pontosan az a dolog, amelytől elmenekülünk, visszatér és a képünkbe bámul vagy a gyerekeinkben bukkan felszínre- és így nincs lehetőségünk elmenekülni." ( Daniel Whiteside)
KEDVES VENDÉGEIM, ISMERŐSEIM, BARÁTAIM! "Melyik a világ legdrágább ágya? – A beteg ágya. Alkalmazhatsz valakit, hogy vezessen helyetted, csináljon neked pénzt, de nem vehetsz rá senkit, hogy viselje el a betegségedet helyetted. Az anyagi dolgokat megtalálhatjuk, ha elvesznek. Egyetlen dolog van, amit nem találhatunk meg, ha elvesztettük – az Életet. Amikor valaki bemegy a műtőszobába, észreveszi, hogy van egy könyv, aminek az olvasását még nem fejezte be – “ Az egészséges élet könyve”.Steve Jobs-55 évesen hasnyálmirigy rákban halt meg . MINDENKIT ÉRINT A VITAMINHIÁNY! Kutatási eredmények azt bizonyítják, hogy az egészséges étrenden élő emberek is hiányt szenvednek bizonyos vitaminokból, ásványokból.Az életkor előrehaladtával, illetve bizonyos megszorító diéták alkalmazásával a vitaminhiány veszélye tovább növekszik. Mivel az alacsony vitaminbevitel a betegségek melegágya, ezért a bostoni Harvard Egyetem Orvosi Karának munkatársai Drs. Kathleen M. Fairfield, és Robe
A hajó hiába van tökéletes biztonságban a kikötőben, ha egyszer nem arra tervezték. Minden, amiért érdemes élni, küzdeni, az kint van, odaát a túlparton, túl a komfortzóna végtelennek tűnő vizein. Ott az esély a megújulásra, önmagunk meghaladására, a boldog, kiteljesedett életre... Talán most hozzád is bekopogtat ez az esély, hogy ne elégedj meg azzal, aki voltál: légy az, aki lehetnél, aki mindig is szerettél volna! Az életed most azt a tudatos döntést várja tőled, hogy ne a külső körülmények kényszerítő ereje, hanem egy mély, belső elhatározás, megújulás iránti vágy vezessen új utakra. Ne feledd: a java még előtted áll, ma van a hátralévő életed első napja!