Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: április 15, 2018
Kedves olvasó  Az élettörténetek melyek rádöbbentenek, hogy többről szól az élet mint rohanás. Az élet tele van "nehéz" dolgokkal: helyzetek, kapcsolatok, munkahelyi körülmények, konfliktusok minden fajtájával. Senki sem szereti ezeket a dolgokat. Olyan zűrösek, olyan fájdalmasak, és legszívesebben messzire elkerülnénk őket. De a nehéz dolgok az élet részei. A fejlődéshez, az élet magasabb szintjeinek megtapasztalásához szükség van célokra. Néha előfordul az is, hogy valamit nagyon, szinte kétségbeesetten akarunk. Csak éppen az a baj, hogy legtöbbször minél kétségbeesettebben akarjuk, annál görcsösebbé válik a küzdelem, aminek csak az az eredménye, hogy a cél egyre távolabb kerül, és elhatalmasodnak a félelmek. Mert bizony vannak célok, amik nem adják könnyen magukat. Ahhoz, hogy elérjük őket az is kell, hogy közben megtanuljunk valamit… Például azt, hogy van olyan, ami túl fontos ahhoz, hogy igazán komolyan vedd. Ugyanakkor ha elengeded a görcsös ragaszkodást az egy
 Mindenkinek vannak olyan napjai , mikor azt mondja: ˇbizony az életem nem pont olyan , amilyennek elképzeltem ..." De ha az élet megkérdezné : mit tettél érte? Vajon mit felelnél neki ? " Paulo Coelho
Amilyen kép él a fejedben önmagadról és az életedről , azt látod viszont mindig és mindenhol. Legyen az az új szokásod hogy egyre többet gondolsz arra , amit valóban szeretnél , amire vágysz. Ez segíteni fog a cselekvésben is .
Kedves olvasó Fontosak a visszajelzések. Köszönöm, hogy megoszthatom ezt a levelet, a múlt hét tapasztalataiból. Kedves Ildikó! Egy fantasztikus hétvégén vagyok túl, melyet Neked és a talpmasszázsnak köszönhetek! Ahhoz képest, hogy múlt hétfőn még a járás és az ülés is fájt az al - és oldal hasi fájdalmaim miatt, melyet már magam se tudtam mi okoz, a keddi talpazás után estére már enyhültek a fájdalmaim. Pár nap alatt pedig teljesen elmúlt, így gond nélkül vágtam neki a hétvégi egész napos programunknak.  😊  Mégegyszer köszönöm, hogy segítettél és gyorsan fogadtál, egy Csoda vagy!  Puszi V.
Nehéz nemet mondanod? Szeretnél „mindenkit” boldognak és elégedettnek látni magad körül? Újra és újra túl sokat adsz, és erre csak akkor eszmélsz rá, amikor már jártányi erőd sincs a kimerültségtől? Te vagy a megoldó ember a környezetedben?  Sokan szeretnének változtatni az életükön, mégis keveseknek sikerül.  Mi ennek az oka? 
"Az ember úgy találja meg igazán az életét, ha elengedi azt, amiről azt gondolja, hogy az életének szólnia kellene, és hagyja, hogy az élet megmutassa neki, hogy mi is valójában. Ez nem könnyű feladat, de lehetséges." (Zach LeBeau)
" Legyen az életed utazás , haladj afelé , amire vágysz , hagyj magad mögött mindent , amit cipelni nehéz ....." Marc Lawrence 
" Soha semmi nem múlik el addig , amíg meg nem tanított minket arra , amit tudnunk kell ......" Pema Chödrön
Amilyen kép él a fejedben önmagadról és az életedről , azt látod viszont mindig és mindenhol. Legyen az az új szokásod hogy egyre többet gondolsz arra , amit valóban szeretnél , amire vágysz. Ez segíteni fog a cselekvésben is .
"Mindannyian arra várunk, hogy jöjjön már valaki és tegyen végre boldoggá minket, mert persze megérdemeljük mindannyian.Csak nagyon halkan kérdezem meg magunktól, hogy mindeközben mi mit teszünk azért, hogy igazivá csiszolódjunk valaki számára?Megismerjük, megszeretjük és elfogadjuk már önmagunkat, miközben arra várunk, hogy Ő ránk találjon és belénk szeressen?Alkalmasak vagyunk már őszintén,   felelősen, manipulációk és hamis játékok nélkül élni?Alkalmasak vagyunk már, nem csak az egészséges és szenvedélyes szexusokra, de egészséges és nagyon józan kompromisszumokat kötni is, ha kell?Alkalmasak vagyunk már lemondani fixált igényeinkről a másik javára? Alkalmasak vagyunk már adni, anélkül, hogy viszonzást várnánk cserébe? Alkalmasak vagyunk már minden körülmények között fogni a másik kezét és megtartani őt a saját útján és közös úton egyszerre? Alkalmasak vagyunk már áldozatot hozni, nehézséget, konfliktust és küzdelmet felvállalni a másikért és a közös életért? Képesek vagyunk
Arra tanítjuk a gyerekeinket is, hogy aludjanak. Ezért azok, akik felébrednek, egyedül vannak. Ha mindenki alszik, és én felébredek, elég nagy a motivációm, hogy megint elaludjak, mert akkor nem érzem annyira egyedül magam.  Feldmár András Szép álmokat ! Jó éj Mindenkinek!