Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: május 6, 2018
Minden nehézségnek ami életünkben felmerül sok esetben a fájdalomtól való félelem az alapja,még hozzásegít az önismeret hiánya vagy valamilyen bűntudatból fakadó vezeklési kényszer, amire talán nem is gondolnánk.      Minden nehézségnek ami életünkben felmerül sok esetben a fájdalomtól való félelem az alapja,még hozzásegít az önismeret hiánya vagy valamilyen bűntudatból fakadó vezeklési kényszer, amire talán nem is gondolnánk.  Azt vesszük észre, hogy folyamatosan ugyanabba a színdarabba csöppenünk, csak más szereplőkkel. Ők szembesítenek a régi fájdalmakkal, amiket még nem dolgoztunk fel. Különböző problémáknak sokszor azonos a gyökere. Mert vágy természetünk, érzelmeink nincsenek tudatos an megélve. Az érzelmek tudatos megélése fontosabb, mint az üres elméletek! Tapasztalataink minősítéssé vagy előítéletté válnak, pedig csupán jelenlétre tanítanának. JelenLenni a testünk jelzéseiben, a lelkünkből jövő érzéseknek és a bennünk lévő tiszta szellemnek. Ébernek lenni minden pill
Az érzelmi aromaterápiás olajok lelki segítője  :- Vigasz, remény keverék Ellensúlyozza: a szomorúságot, melyet valami elvesztése okoz haláleseti bánatot a reménytelenség érzését Segít:  Feldolgozni a veszteséget. Vigaszt, reményt ad, első lépések az érzelmi gyógyulás hoz. Felhasználás: Szív fölött reggel-este bedörzsöléssel érhető el a hatás. Alkotó olajok: tömjén, pacsuli, ylang-ylang, labdanum, rózsa, amyris. # gyász   # szomorúság   # lelkigyógyulás   # doterra   # harmónia
Az ember állandóan karmatükör előtt mozog, amely feljegyzi mulasztásait, szavait, tudattalanja legrejtettebb komplexumait, képzelete teremtő tevékenységét is, s -e sajátos plazmából szövi meg tükörmását egy következő életben. (Szepes Mária)
Hogy megismerjük az életet, ami ránk vár, fel kell áldoznunk az életet, amit terveztünk. (Joseph Campbell)
Miért olyan nagy baj, hogy esetleg fájni fog a változás? Szerintem nem baj. Amikor az ismeretlenbe ugrom bele, akkor nem tudom, hogy ami következik, az jó lesz-e vagy rossz, egyet azonban biztosan tudok: hogy mind a jóval, mind a fájdalommal hajlandó leszek szembenézni. Akár pozitív, akár negatív élményben lesz részem, mind a kettővel elboldogulok, mert önmagamban elfogadtam a jót és a rosszat is. A sikereket és a kudarcokat is fel tudom dolgozni, meg tudom oldani, sem az örömtől, sem a fájdalomtól nem félek. A legfontosabb, hogy amikor beleugrom az ismeretlenbe, érezzem, hogy merek élni, és felelőséget vállalok önmagamért.
"Ha békét kötsz azzal ami van, megszűnik a belső ellenállásod. Ha megszűnik benned az ellenállás az azt jelenti, hogy megkönnyebbülésre lelsz, jobban érzed magad. Ha jobban érzed magad, az annak biztos jele, hogy bekerültél az Örvényedbe. Ha hosszabb ideig benne vagy az Örvényedben, mindaz amire vágysz kezd megjelenni a tapasztalatodban. Érted már? Ezért mondjuk mindig azt: a leggyorsabban úgy juthatsz el oda ahol lenni akarsz, ha békét kötsz ott ahol éppen tartasz."
ÉDESANYÁNAK  Nem kell nagy csokornak lenni, hogy megmutasd, mit érzel. Öleld át Őt, féltőn, hosszan, karold át, két óvó kézzel. Símítsd ki haját arcából, homlokára lehelj csókot. Beszélgess Vele, figyelj Rá mit mesél, mondj Neki pár jó szót. Ha már Odaát van... gondolatban szorítsd Magadhoz. Ha neheztelsz Rá... ma, adj Neki feloldozó bocsánatot.