Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: május 27, 2018
A VÁGYAKRÓL Mi a vágy? Lényed magasabb szintjén Önmagad által önmagad számára előkészített következő tapasztalat. Miből születik? Korábbi tapasztalatod esszenciájából. De vigyázz, a vágy NEM A HIÁNY ÉRZETE! Ezért, bármely vágyad megvalósulásra kész állapotban arra vár, hogy túllépj érzelmi szinten az azt kiváltó körülményeken. Vagyis, ha vágyat érzel bármivel/bárkivel kapcsolatosan, akkor tudd, hogy az már létező valóság lényed magasabb szintjén, ezért figyelmed fókuszát arra helyezd, függetlenül az adott körülményektől. Ne feledd: A VÁGY NEM A HIÁNY ÉRZETE, HANEM A MÁR LÉTEZŐ VALÓSÁGOD BEJELENTKEZÉSE. ❤  Nyiss ajtót neki tudatosan. Ne félj tőle, mert minden ellenkező híresztelés dacára amit még gyerekkorodban súlykoltak beléd, de jó alaposan, a vágy/álmodozás NEM AZ ÉLET MEGRONTÓJA! Tényleg nem! 
A múltból fakadó sérelmek, traumák, csalódások feloldása óriási hatással van a különböző életterületeid alakulására. Akár párkapcsolati, pénzügyi, testi-lelki problémáid vannak, az Eft terápia gyorsan és hatékonyan segít abban, hogy megértsd, és megOld a benned zajló folyamatokat. Barti Ildikó Eft tanácsadó Tel +3630/9500336 "De sokszor hallottam már azt a mondatot, hogy a jelenben kell élni, és felesleges a múlttal foglalkozni! Amikor valaki azt mondja, hogy értelmetlen a múlttal foglalkozni, hiszen azt már nem lehet megváltoztatni, nagy precizitással fejezi ki, hogy azt gondolja: az segítene rajta, ha a múltat megváltoztathatná. Azt hiszi, a múlttal kapcsolatos egyetlen lehetősége az volna, ha azt meg nem történtté tehetné vagy átírhatná, és mivel ez lehetetlen, nincs dolga ezzel. A sejtjeink azonban őrzik a múltunkat, így az hatást gyakorol a jelenünkre. Ezért éppen annyira érdemes a múlttal foglalkozni, azt földolgozni, elrendezni, amennyire a jelen szempontjából szükségünk
"Számos természeti népnél, ha valaki a gyógyítóhoz fordul segítségért, mert csüggedt, depressziós lett vagy elvesztette kapcsolatát Istennel, a gyógyító a következő kérdéseket teszi fel: -Mióta nem táncolsz? -Mióta nem énekelsz? -Mióta mellőzöd az elbűvölő meséket? -Mióta mellőzöd a csend tökéletes békéjét?"
Amit életnek neveznek az számomra nem az, ha csak várakozok valamire, hogy megtörténjen végre. Ennek a várakozásnak semmi köze a türelemhez. Mert nem teszek semmit, csak várok, hogy majd egyszer.. ..Természetesen előfordulhat, hogy csak úgy megérkezik, amire vágytam, de mindez az én közreműködése nélkül történik. A kisebb nagyobb sorscsapások, válságok, amire már csak reagálni tudok. Nekem az élet az, amikor  # megcselekszem  azt amire  # vágyom . Minden amit az életemben elértem magamnak köszönhetek, a  # kitartásnak , annak, hogy a hitem minden  # próbatétel  alatt  # erőt  adott. Abszolút egyetértek, hogy a nehézségeinkből tudunk igazán építkezni és fejlődni. De már azt is tudom nem kell áldozatként megélni mindezt!
  m teszek semmit, csak várok. Persze van olyan, hogy végül megérkezik, amire vártam vagy valami más de mindez az én részvételem nélkül történik. Ezek a kisebb-nagyobb sorscsapások, amire már csak reagálni tudok. Kétségbeesve, erőtlen, félelemben vagy szomorúan. Nekem az ÉLET az, amikor megvágyom, megtervezem és megcselekszem.
A jobb lét elérhetetlenségének számtalan oka lehet, ezeket mi teremtjük a tudatalatti hitrendszereink, gondolati mintáink, negatív érzelmeink segítségével. Éljük az életünket, azok alapján, amiket hiszünk magunkról, a képességeinkről, a világról. Az akadályok között sok olyan hitrendszer, érzelmi minta (harag, megbánás, irigység, stb…), szokás, ítélkezés szerepel, aminek tudatában sem vagyunk. Ezért is fontos, hogy a céljaink, sikereink elérése érdekében do lgozzunk az önismeretünkön. Amit gondolunk magunkról, az teremti a valóságunkat. Ahhoz, hogy elérjük a bőséget, el kell távolítanunk a korlátozó hitrendszereinket. Az ÉFT (érzelmi felszabadítás technika) segíthet abban, hogy mindezt megértsd, hogy megtanuld magad figyelni. És saját életed különböző területein alkalmazd. Szeretettel: Barti Ildikó Eft tanácsadó +3630/9500336
Csak azt adhatjuk, amink van. Aki boldogtalan, nem adhat boldogságot, aki sikertelen, nem segíthet másokat sikerre. Első kötelességünk: önmagunkon segíteni, hogy ne legyünk másoknak teher. Először tanulni, aztán tanítani! Először teremteni, aztán adni! Ez az élet vastörvénye." (Herbert Casso
"IGEN, Avagy a Félelem Vége A megvilágosodás azt jelenti, hogy azt akarod, ami van. A megvilágosodás azt jelenti, hogy tudod, hogy az vagy, aki vagy, és nem vagy az, aki nem vagy, és ez így tökéletes. A megvilágosodás azt jelenti, hogy IGENT mondunk a saját élményünknek. Ha félsz a haláltól például, akkor IGENT mondasz a halálfélelmednek. Amikor IGENT mondasz, akkor nem állsz ellen a félelem élményének. A félelem ilyenkor vagy megszűnik, vagy nem. Ha megszűnik, IGENT mondasz  és elfogadod, hogy megszűnt a félelmed. Ha nem szűnik meg, akkor IGENT mondasz arra, hogy nem szűnt meg és elfogadod.Ami átalakult benned, az nem a félelmeid és a gondjaid, hanem az azokról teremtett élményed.A megvilágosodás azt jelenti, hogy IGENT mondasz az igennek, és IGENT mondasz a nemnek, ami azt jelenti, hogy IGENT mondasz annak, ami van. IGENT mondasz az Életnek!" (Dr. Darnel Christian)