Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: december 15, 2013
          A nap"vezérfonala" “Szükségünk van megtalálni Istent, de Őt nem találhatjuk meg a zajban és nyugtalanságban. Isten a csend barátja. Nézzétek a természetet, ahogy a fák, a virágok, a fű csendben növekszik; nézzétek a csillagokat, a Holdat és a Napot, ahogy csendben haladnak… Szükségünk van a csendre, hogy megérinthessük a lelkeket.”            
            Türkiz: Fizikai hatásai:A türkiz hatása rendkívül sokrétű, leginkább azonban a torok tájékára és a légutakra van hatással. Használhatjuk köhögés és hörghurut, torokgyulladás, szamárköhögés, pszeudokrupp, mindenféle tüdőbetegségek, tüdőgyull adás, nyelési zavarok, megfázás, de akár pajzsmirigyműködés szabályozásának szükségessége esetén is. Rezgése megnyitja a torokcsakrát, ezért a türkizt a beszédhibák (például dadogás) javítására is használhatjuk, de arra is segítségünkre van, hogy megtaláljuk a megfelelő időben a megfelelő szavakat.Alkalmazhatjuk továbbá fogínygyulladás, fogínyvérzés, vagy ínysorvadás kezelésére. Hatással van ezenkívül az izületekre és az izmokra, jó inszalaghúzódás,-gyulladás vagy -szakadás esetében, használhatjuk izomláz, izommerevedés ellen is. A türkiz segíti emellett a szervezet méregtelenítését és savtalanítását, így rendkívül jó hatással van a vesére is. Hátráltatja a hólyag - vagy vesekövek kialakulását. Használa
        OttHon... Sepsiszentgyörgy.        
              Képzeld el a testedet, mint egy gyönyörű hologramot, melyben minden kis részlet, egység, sejt tartalmazza a nagy egész információit. Képzeld el, hogy szervezeted egy energiafelhő, egy speciális hullámmintázat, egy – az állandóság illúzióját keltő – energiamátrix. Kezdj el hinni abban, hogy lelked és tudatod, az önmagad irányában érzett szereteted, gyógyulási szándékod és elmélyült figyelmed a legalkalmasabb eszközeid arra, hogy ezt a mátrixot átalakítsd. Találd meg a módját, hogy mélyen el tudd hinni: minden lehetséges!        
                "Amennyire csak képes vagy, vigyél szeretetet az életedbe." (Müller Péter)