Ugrás a fő tartalomra
    A csoda minden nap a szívünk ajtaján kopogtat, talán a rohanó világ forgatagában elmegyünk egymás mellett...aztán egy betegség, egy nehézség kinyitja szívünk ajtaját a jóra a bensőbb meglátásra
"  Vannak az életünkben olyan események, amelyekről - miközben javában zajlanak még - tudjuk, hogy sohasem felejtjük el. Ilyen egy-egy jó beszélgetés, egy ölelés, néha egy szép zene; amíg éled, egy Hang azt mondja benned: "szívd magadba jó mélyen ezt az élményt, mert ebből kell táplálkoznod egy életen át!" Ne felejtsd el!... Ide vissza kell találnod, mindig!" 
   Így találkoztam én is, egy nagyon kedves lélekkel, akiben oly tükröt látta, amely lehetőséget adott a másik arc megismeréséhez.
Tanulmányaim, élet tapasztalatai révén sok ember lélekkel találkoztam, úgy a látható világ mint azon felülivel, ennek kapcsán a három dimenziós világ szélesség, hosszúság, mélység kiterjesztett"azon túli"világát is tapasztaltam.
  Minden nap azon vagyok, hogy a legmélyebb legtisztább kincset a Jóságot átadhassam, az ara"vevőnek"
    " Azt mondom, a szeretet az egyetlen, amit nem kell mutatni. Tévedhetetlen jele van, amit behunyt szemmel, szavak s virágok nélkül is azonnal észre lehet venni. A szeretetből ugyanis meleg árad. Nem hideg, nem is perzselő forróság, hanem meleg. Testmeleg. Belépek egy lakásba, és érzem, hogy itt szeretik egymást"
A nehézségek, nagy erőket szabadítanak fel a lelünk eldugott zugaiból, hiszen akkor döbbenünk rá, a másik világ létezésének pilléreire, arra a benső erőre melyet magunkban mozgosíthatunk, ha kell.Tapasztalatain lelkünk nemességét ékesítik, a megélte események, lehet boldog pillanatok, vagy fájó könnyek hozzánk tartoznak.
"A tévedés is fontos. A csalódás is fontos. A kiábrándulás is. A találkozás is fontos, de az elválás is. Fontos a boldogság és a boldogtalanság. A közöny és a szenvedély is fontos. Az árulás is és a bűnbánat is. Fontos az egyedüllét gyötrelme és a kapcsolatok elviselhetetlensége. Az elhagyás és a visszatérés. Fontos a hűség és, sajnos, a hűtlenség is kihagyhatatlanul fontos. Mindent meg kell tapasztalnunk, rosszat és jót. Mindent át kell élnünk. ..

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."