Ugrás a fő tartalomra
Asztrológus szemmel

2012. február 3. Neptunusz átlép a halakba


istenek_leading.gifA spirituális energiák fontosabbá válnak, mint azok az anyagi energiák, amelyek válságba sodortak bennünket. Az emberek rádöbbenek arra, hogy nem minden napi teremtő képességekkel rendelkeznek, mégpedig olyanokkal, amelyek haladást hoznak. Az orvostudományban óriási lesz az előre lépés, talán még az AIDS vagy a rák sem tűnik már olyan veszélyesnek, mert az emberek ezt is letudják győzni. A génkutatás is forradalmi helyzet előtt áll, azokat a betegségeket, amelyeket nem tudtak gyógyítani, már a születés előtt ki fogják iktatni. Különleges orvosi tehetségek születnek és az orvostudomány újfajta kihívások elött áll.



2012. március 12. Uránusz átlép a kosba


Történelmi nap!Ami eddig korlátozott visszafogott bennünket,az eltűnik az utunkból,és mi magunk is egy új,forradalmi útra fogunk lépni.Még a legpesszimistább emberek is optimistává válnak.Senki sem érzi magát egydül,a fiatalok olyan dolgokat valósítanak meg,amelyek 2009-ben még lehetetlennek látszott.Az emberek önzetlenül segíteni fogják egymást.

2012.június 12. A Jupiter átlép az ikrek jegyébe

Mindenki tisztába lesz azzal,hogy nem annyira a saját érdeke a fontos, hanem a közösségé, amelyhez tartozik vagy amelyhez tartozni akar. A kereskedelem fellendülőben lesz, a kisebb-nagyobb változások új reményt kapnak, hogy újra termelhetnek, fejlődhetnek

2012.június 27. Jupiter-Neptunusz kvadrát

Arégi törvények közül sokat megváltoztatnak, még akkor is, ha vannak köztük olyanok, amelyeket most hoztak. Mert fehéren-feketén bebizonyosodik, hogy rosszak, tévesek. Apolitikusok elismerik a tévedésüket. Nagy csalásokra derül fény és olyan megdöbbentő dologra, amivel talán emberi életeket kockáztattak és ez nagy felháborodást kelt. Egy művész csillaga sokkal jobban ragyog az égbolton, mint korábban bármikor, a személye, a művészete nagy hatást gyakorol az emberekre.

2012. október 6. Szaturnusz átlép a Skorpióba

Nincs pardon! Ami korábban nem ment, az most végleg megszűnik. A pénzügyi szférában kemény feltételek uralkodnak. Az emberek és a hatalom is ötletes lesz az anyagi források bővítési lehetőségeinek felismerésében. Az adó-és az egészség ügy terén ismét változtatásra kerül sor. Egy karizmatikus személy nagy hatással lezs a tömegekre, pontosan tudni fogja, hogy mikor, mit és hogyan kell tennie, hogy mások fölött hatalmat gyakorolhasson. Pontosan tudja, hogy csak az tud mások felett tartósan uralkodni, aki saját vágyain és érzésein is uralkodik.

2012. december 23. A maja naptár utolsó dátuma

Többen világ végét jósolnak erre az időpontra, azaz a maja naptár utolsó dátumára. Egyes ezoterikus nézetek szerint ekkor következik be a Vénusz szimbólikus halála. A Föld felemelkedése és egy dimenzió váltás. A maják szerint ez az együttállás egy korszak végét jelenti, mert ugyan az a kozmikus kapcsolat jön létre az égbolton, mint Vénusz születésekor. Más vélemények szerint a Vénusz a pénz jelölője, így halála arra utal, hogy elérkezik a "Fogyassz,költekezz" világnak a vége. Az emberek gondolkodása meg fog változni, a spiritualitás mindennél fontosabbá válik majd

2013.március 1. Szaturnusz-Plutó szextil

A nagy teljesítmények időszaka jön el végre. Hatalmas külső és belső erő lesz jellemző ránk, szükség esetén képesek leszünk megbirkózni akár a legnagyobb természeti csapásokkal is,és bármilyen megpróbáltatással. Hiszen az "erő" velünk van. Arégi rend minden formája ledől, hogy helyet készítsen az eljövendő újnak. Nem riadunk visza ettől, erőnket inkább az új fejlődési pálya és az átalakulás megvalósításában fektetjük.

2013. június 27. Szaturnusz- Neptunusz trigon

Segítőkészség hajtja át az egész emberiséget, újra fontossá válik a család, több gyermek születik,a közeli rokonok szerepe is megnő. Rugalmasabbak vagyunk, mint máskor és eltudjuk fogadni azokat a változásokat, amelyek körülöttünk zajlanak, hiszen ezek a mi érdekeinket szolgálják. Energiáink szabályozottabbak, koncentráltabbak, amely hatékonyabb munkára tesz alkalmassá bennünket. Rájövünk, milyen mély belső erővel rendelkezünk és úgy pillantunk magunkba, mintha kristálygömbbe tekintenénk.

2013. november 1. Plutó-Uránusz kvadrát

A fiatalok türelmetlenebbek a hatalommal szemben és ha valami nem tetszik nekik,azonnal "hallatják" a hangjukat. Ismét új idők szele fúj, a hatalom figyelembe veszi az ifjúság frissességét, oda figyel meglátásaira és igyekszik ennek megfelelően döntéseket hozni. Egy híres személy-akit sokan szerettek, csodáltak és becsültek-halála megrázza a világot.

2014. február 1. Jupiter-Plutó oppozíció,kvadrát Uránusz

Csak és kizárólag a becsületes út a járható és a csoport vagy nagyobb közösség érdekét kell szem előtt tartani. Nem érezzük jól magunkat egyedül, szükségünk van a közösségre. Eljön az ideje, hogy felül vizsgáljuk spirituális vagy metafizikai meggyőződésinket, de nem akarjuk ezeket másokra tukmálni. Egyre több olyan ember kerül az ismeretségi körünkbe, akiknek ugyanolyan nem evilági élménye volt, vagy ugyanúgy változnak az ezoterikus nézetei, mint nekünk. Az űrkutatás területén óriási eredményeket érnek el.

2014. július 14. Jupiter átlép az Oroszlánba

Az emberekre az egyenesség, a határozottság, a melegszívűség és az igazságosság lesz a jellemző. Nem lesznek bennünk túlzott vágyak, nem lesznek óriásiak az igényeink, inkább az ember szeretet, a jó cselekedet, a nemesség jellemzi minden tetümket. Emiatt az emberi viszonyok is egyre kiegyensúlyozottabbakká válnak. Anyagilag könyebb időszak veszi kezdetét, fontossá válik a műveltség,a tanulás, különösen a nyelvek tanulása és a technika fejlődésével olyan dolgok válhatnak a hétköznapjaink részévé, amelyek eddig csoda számba mentek.

2014. november 11. Mars-Plutó együttállás,Uránusz kvadrátban

Az eddig szőnyeg alá söpört feszültségek váratlanul a felszínre törhetnek és hatalmi összetűzésekre is sor kerülhet.A világban előfordulhatnak villongások,és egy olyan megdöbbentő dologra is sor kerülhet, amely ismét fel és megrázza a világot. Amenyiben az egyéni ember a mostani hatalmas energiákat konstruktív módon használja fel, akkor nagy dolgokat vihetünk véghez, különösen ha valaminek a megváltoztatásáról van szó, amire edig képtelen volt.

2014. december 24. Szaturnusz átlép a Nyilasba

A társadalom, az emberek javítása a cél. Az emberek megvetik a zsiványkodást és a butaságot is. Világot akarnak látni, megismerkedni más kultúrákkal, más vallásokkal, egyszerűen másként élni. A spiritualitás kerül a középpontba, az ezotériában új utak nyílnak, talán olyan titkos tudomány is a napvilágra kerül, amelyről eddig nem volt tudomásunk. A természetet nem akarjuk kizsákmányolni, hanem az erőit a maguk oldalára állítva az életünket könnyebbé akarjuk tenni.

2015. október 10. A Neptunusz és a Jupiter szemben állnak egymással

Az okkultizmus iránt érdeklődés igen erős lesz, a realitások és az irrealitások öszemosódnak, az embereket olyan élmények érik, amelyek meglepik, nem tudnak vele mit kezdeni, ez kezdetben feszültséget okoz bennünk. Nagyobb lesz a szeretet és a megértés, fantasztikus művészeti alkotások születnek és megdöbbentést keltő ősi lelet kerül elő a föld mélyéből, amiből nem csak tudományos, de tulajdoni vita is kerekedhet.

2016. június 18. Szaturnusz-Neptunusz-kvadrát

A kemény munka ideje jön el, amikor el kell végeznünk bizonyos feladatokat és meg kell tennünk dolgokat,még akkor is, ha nem akarjuk, vagy ha nehezünkre esik, mert ez jelenti számunkra a jövőt. Vigyáznunk kell a jó hírünkre, a becsületünkre, mert alig megállapítható eredetű bajok okozhatják ezek elvesztését vagy veszélybe kerülését.

2017. augusztus 21. Napfogyatkozás az Oroszlánban

A hatását hosszú időn keresztül érezni fogjuk. Érdekes módon anya figurák fognak kiemelkedni, akik a hatalom modeljeivé válnak. A Hold a Napot az Oroszlánban öleli át, elrabolva tőle a fényt. Nagyon könnyen előfordulhat, hogy Európában a női vezetőkkel szemben ellenállás alakul ki. Idős urak kormányzati csoportja próbál majd hatalmat szerezni, a fiatalabb politikus nők azonban lefegyverzik őket és még több nő kap helyet a politikában.

2018. május 15. Az Uránusz átlép a Bikában

A politika hang színe ismét változik az emberek is barátságosabbak lesznek egymással, a hatalmi beszédek, a nagy szónoklatok már nem jellemzők. Újfajta, természet közeli életformák alakulnak ki, sok fiatal vidékre költözik, a régi, elhagyatott falvak felélénkülnek. Az emberek közösségekbe szeretnének élni, egy udvarban és nagy családokban. Az idősek is ezeknek a közösségeknek a megbecsült tagjai lesznek.

2019. július 3. Napfogyatkozás a Rákban

A mágikus sötétség pillanata, amikor az emberek újfajta szokásokat vesznek fel. A városokban úgynevezett kommunikációs centrumok jöhetnek létre, ahol az emberek nem csak megbeszélhetik a problémáikat, hanem ahol saját magukat is foglalkoztathatják. Nincsenek előre megírt programok, előre elkészített showműsorok. Az ember maga a program. Az ilyen konstelláció akár forradalmat is kirobbanthat.

2020. január 12. ASzaturnusz együttáll a Plutóval a Szűzben

A világ megremeg. A természet most igazán megbosszulja az őt ért sérelmekért, amit elkövetünk eddig ellene,annak következményét most viselnünk kell. A klímaváltozással megtapasztalhatjuk a legrosszabbat. A nők pedig megmutathatják az igazi hatalmukat, mindenre tudják a megoldást. A katonaságok segélyszervezetté válnak, hiszen ezekre lesz a leg nagyobb szükség.

2020. március 23. Szaturnusz átlép a Vízöntőbe

Amit elképzelhetetlennek tartunk, az is megtörténhet. Például, hogy az Európai kormányzás egén feltűnik egy egészen fiatal személy-még majdnem gyermek-aki irányíthatja a kontinenst.(Mindez nem útópia, hiszen gondoljunk csak bele, a dalai lámának is már gyermekként komoly döntéseket kellett hoznia.) Olyan reformok indulhatnak el, amelyekről azelőtt szó sem eshetett. Újfajta építészet honosulhat meg és a nagy család létrehozása jön divatba, akik talán sohasem tartottak annyira össze, mint ezután.

2021. december 14. teljes napfogyatkozás

A kozmosz közelebb hozza egymáshoz az embereket. Nagyon kevesen érzik majd magányosnak magukat, hiszen nem maradnak egyedül a gondjaikkal. A faluközpontok, illetve a városokban a kommunikációs rendszerek virágoznak, ahol az emberek megbeszélhetik a problémáikat. A szomszédok jó kapcsolatokat ápolhatnak egymással és az ismeretlenek is spontán segítenek másokon, vagy legalább tanácsot adnak problémájuk megoldásában.

2023. március 7. Szaturnusz a halakban

Még több gyermek születik, akik már egész fiatal korukban tudják, mikor, mit kell tenniük és az idősebbek hallgatnak majd rájuk. Még több közösség jön létre, mert ezekben az emberek jobban boldogulnak. Fontosabb lesz a hit, a kézzel nem fogható,a szemmel nem látható dolgok, az asztrológia újra virágkorát éli.

2024. november 20. Plutó a Vízöntőben

Egy korszak lezárul. Az emberiség egy hatalmas utazást hagy maga mögött, a változás a transzformáció éveit. Új korszak veszi kezdetét, ami után az emberek úgy érzik, mintha elvarázsolták volna őket. Vidámak, felszabadultak, barátságosak, nyoma sincs a depressziónak, a negatív hangulatnak. Új, örömteli időszak veszi kezdetét

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."