Ugrás a fő tartalomra
   Egy jó Barátnak írtam soraimat, bizalommal megosztom mindenkivel, akinek szólhatnak ezek a gondolatok.
...." jelen idők eseményei mindenki számára a félelmet táplálja szíve minden bugyrában. Sajnos nem ismerjük eléggé a minket motiváló eseményeket, azokat amik rajtunk kívül álló inditatásból serkentenek bizonyos helyzetekre. Minden ember a saját életfeladatán kívül, még "előző " dolgokat is hurcol magával, olyan vállalásokat melyeket meg kell lépnie.
         A minket körülvevő levegővel együtt magunkba szívjuk a környezetünk rezgését, hiszen óhatatlanul is benne vagyunk, a saját közvetlen közeledben is lehet, egy feszültség generáló, talán olyan valaki akit régen szerettél, mára már elhalványult az érzés, de Te még ragaszkodsz hozzá, mert talán biztonságba érzed magad, de viszont ez a helyzet, mindig" lehangol" elvesz az Erődből, amit például a magad megismerésére fordíthatnál, vagy olvasnál, vagy tornáznál, sétálnál, de, ahogy Te fogalmazol nagyon ide illően" nincs hozzá ERŐD " .....na látod, átadtad egy generáló feszültségnek, mely már nem táplál, nem gyarapít Téged .... jó úton jársz, ha elfogadod az életed ajtaján kopogtató "változásokat" és kitakarítasz.
        Nemcsak kapcsolataink, hanem felfogásunk, reakcióink is elsodornak bennünket a helyes, vállalt útról, de vannak jelzőtáblák melyek segíthetnek tisztábban látni az ösvényt, hiszem, hogy egy ilyen tábla lehetek számodra."  
Kellemes hétvégét.
Ildó
 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."