Ugrás a fő tartalomra

Kedves barátaink, tagjaink, ismerőseink, szimpatizánsaink, embertársaink







             ..." Igyekszem igazán ritkán megszólítani téged üzenetemmel, most ezt a csendet töröm meg. Azért teszem, mert az emberiség választ keres, miért került az emberiség minden minősége, lehetősége és rendszere a legkisebbtől a legnagyobbig a kritikus szint alá, kik vagyunk, mi az élet értelme, mi a halál, ha van, akkor hol van Isten és miért nézi tétlenül a leépülést, a pusztulást, a butulást, valamint a fél-elem tobzódását, dúlását gyermekei között. Valamint, jelen valóságunk nagy kérdése még: 2012. 12. 21-edikei dátum, mely jóslatok és jövendőlések, csodavárások, félelem és remények tömegével árasztja el az emberiséget. Nos, tudod minden, mindennel összefügg, a világegyetemben nincsenek különálló rendszerek, véletlenek és szerencse. Lehet, hogy hihetetlen , de a világegyetemben rend van, még Eistein szerint sem kockajátékos az Isten. De, viszont a világegyetemben ismert egy alapelv - a tudók az értők az őrzők számára, - mely alapelvet a kezdetekkor Isten minden szabad akarattal megáldott gyermeke értette és birtokolta. Ez az alapelv abból áll, hogy lehetőséged van hátat fordítanod az egynek (Istennek) és e pillanattól kezdve valóban ne legyen kétejed abban, hogy szabad vagy. Az alapelv így folytatódik: amennyiben szabad akaratoddal élve teljesen hátat fordítol az egynek (egységnek, Istennek,) ő tudomással veszi és nem haragszik rád. Miért tenné, hisz e lehetőséget tőle kaptad,természetesen azért, hogy éljél vele. De ha hátat fordítottál neki, ő ezt tudomásul veszi és békén hagy téged, nem nyúl hozzád, nem érint meg, nem szólít meg, nem bánt, hanem elfogadja a döntésedet, hogy saját világot, minőséget építesz, hozol létre, teremtesz meg. Tudomásul veszi, hogy a világegyetemben működő tökéletes rendtől elzártad, bezártad, illetve lokalizáltad magad és saját teremtésed (valóságod, hited, vágyad, reményed, lázadásod, félelmed, harcaid, depresszióid, indulataid, érzelmeid, kétségbeeséseid, gyengeségeid) minőségét „gyümölcsét” kívánod fogyasztani. Tehát mikor elfordultál, elfordultunk tőle mindannyian, létrehoztuk saját világunkat, vallásainkat, most kapaszkodj meg, Isten tökéletes rendjében egy rákos daganatot, ugyanis aki hátat fordít az egésznek az egynek a rendnek, Istennek, tökéleteset nem alkothat, persze még mindezt az egység erejéből fényéből építed, amit a neki való hátat fordulásod szintén nem enged megérteni.


 
Kedves barátom, minden minőség amit ma az emberiség megél, amivel szembe találkozik saját döntései, gondolatai, szavai, tettei következménye. Példának figyeld a testünket, egy megjelenő fertőzést, a legyengült immunrendszer engedd be mondja a tudós, mi tudjuk, hogy egy legyengült asztráltest, lélek következtében kezd alulműködni az immunrendszer, ami mindig a te döntésed következménye. Mikor a fertőzés megjelenik, a test és rendszerei tudomásul veszik és azonnal elkezdik lokalizálni, körülzárni, hogy ne terjedjen tovább és a lehető legkisebb pusztítást okozza. Nézd kicsit nagyobban a történetet, megjelenik egy városban, egy országban, egy földrészen egy fertőzés egy lázadás, egy konfliktus, a világunk fizikai vezetői azonnal igyekeznek lokalizálni, bezárni, hogy csak helyi szinten pusztítson, öljön.
Ugyanis, ha szabadjára engedik, az egész rendszerünk, emberiségünk megszenvedi, úgy a fertőzést ,lásd: pestis, spanyolnátha, fekete himlő, vagy mint háborút lásd: első és második világháború.
Kedves barátom értsd meg, tőled független valóság történés nincs, minden minőségednek, valóságodnak, vagyásodnak az oka, te vagy. Most gondolatban ismételgesd sokszor, hogy felfogd, megértsd: „Minden valóságom, minőségem, vagyásom oka én vagy-ok”. Ha felfogtad, megértetted, döntsd el az általad létrehozott okok (magok) gyümölcse, termése, következménye, tünete tetszik-e?Majd értsd meg és döbbenj meg még mélyebben, akiért, amiért mást okoltál, bántottál, ítéltél eddig, minőséged, valóságod leépüléséért, annak oka mindig is te voltál. Ugyanis bárhol mondhattál volna nemet ahol igent mondtál, bárhol maradhattál volna csendben ahol megszólaltál, bárhonnan felálhattál volna hol ülve maradtál, bárhol elfogadhattál volna mindent amibe beleavatkoztál, tehettél volna mindig másként mint ahogyan elvárták tőled, lehettél volna mindig önmagad az álarcok alkalmazása helyett, bármikor szembemehettél volna a törvényekkel és szabályokkal a megfelelés helyett, bármikor lemondhattál volna a világ által biztosított jogaidról ahelyett, hogy ragaszkodtál hozzá, bármikor hallgathattál volna szíved lelked megérzésed, belső hangod hangjára, az elmédre és a racionalizmusra figyelés helyett. Nos, ez lett az egységtől, az egésztől, szabad akaratból történő elfordulás végső valósága. Így hiszed, mert ezt éled, tapasztalod, azt mondod: „sajnos ez van”.
Hagy ébresszelek a végső valóság nem ez, a világegyetemnek ugyanúgy, mint neked az igaz és örök valósága a tökéletesség és egység vagyis egész-ség. Nem az a baj, hogy zsákutcába kerültünk és zuhanunk embertestvéreim, hanem az, hogy ehhez az állapothoz, minőséghez, álvalósághoz foggal, körömmel ragaszkodunk és megkívánjuk menteni, nos ez a rémálom, hogy a rémálam megmentésén fáradoztok ahelyett, hogy bölcsességetek kapulyát nyitnátok ki és megértenétek és felfognátok, hogy a Ti a Te az Én változása nélkül nincs változás, megújulás, felébredés, Krisztussá válás, hazatérés az egyhez, az egészhez, Istenhez. Tékozló fiú ébredj, van visszaút, ami nem küszködéssel, harccal, tanulással, félelemmel, kétségbeeséssel járható, valamint nem törvényekkel jogokkal és korrupcióval biztosított lehetőség, hanem ezek felejtésével történő megszabadulás révén értheted, élheted meg lényed igaz valóságát, mely a létezés két alapelvén nyugszik szabadság és szeretet.Vagyis, többet soha senkit nem kérdőjelezel meg és nem korlátozol szabadságában és azt sem engeded, hogy ezt veled megtegyék. Továbbá olyat teszel, szólsz, gondolsz másról, másokról, amit szeretnél, hogy rólad és véled is tegyenek, szóljanak, mondjanak. Világunk minden jelenlegi rendszere alkalmatlan e cél, tudás elültetésére, megvalósítására. Minden rendszer, módszer személytelen, egy nem megszemélyesült hatalmat szolgál. János Evangélista e nem megszemélyesült, tehát ezért néven nem nevezhető minőséget, antikrisztusnak, 666-nak nevezte. Mire alapozom ezt? Arra, hogy megértettem és tudom a Krisztus, vagyis az ébredés és tudatosság mindig megszemélyesül. Imánuel Jézus Krisztussá vált, felébredt. Szidhárta herceg Buddhává, vagyis tudatos Istenné vált. Az antikrisztus „666” a nem megszemélyesült hatalom Pl.: parlament, ügyészség, bíróság, rendőrség, adóhatóság, vallás, Vatikán, egyház, ez egy láthatatlan hatalom, mégmerészebben a nem létező hatalom, amit az egyén és világunk önpusztító rendszerei, daganatai hoztak létre, vagyis éltetnek. Aki viszont e hatalom szolgálatába áll, ad lehetőséget e láthatatlan pusztítónak, hogy rajta keresztül hasson, működjön és pusztítson. Csak olyan emberben képes és tud megnyilvánulni, aki vágyik a hatalomra, mások irányítására, uralására. Ezért javaslom minden hatalmat szolgálónak megértése, ébredése jeléül ne a hatalmat szolgálja, hanem a vele szemben álló embertestvérét, ne büntess, ne bánts, főleg ne az Isten nevében, mert ő ezt nem teszi. Az antikrisztussal szembeni krisztusi minőség megjelenése benned nem Isten kívülről jövő beavatkozása lesz. Emlékszel ő adta és tartja tiszteletbe szabad akaratodat. 


 

Az ébredés, kiábrándulások, megcsömölések, az anyag múlandóság voltával kapcsolatos megértések sorozata, a tékozló fiú kiábrándulása az állati szintű vegetációból, ami már csak a lét és a fajfentartásról szól, elvesztve igazi célját és értelmét. A krisztusi minőség az Istenné válás útja valós bizonyítéka Jézus. Utolsó ismert megnyilvánulása így hangzik: ”Atyám bocsáss meg nekik, nem tudják mit cselekszenek”. Nos a Jézust és Krisztusi utat maguknak való egyházak és országok ezzel ellentétben egymást ölik és irtják ki sok száz éve és ma is Jézus, Krisztus és Isten nevében, egymást az ördög, sátán követőinek titulálva. Majd pár évtized, évszázad múlva ökonemiában borulnak össze, szolgálva a láthatatlan hatalmat, ezáltal becsapva és megnyomorítva Isten gyermekét az embert. Jézus, Krisztussá válását követően azt mondta nem mehet fel Istenhez csak az, aki onnan jött, vagyis ha mi Isten fiai vagyunk ahogyan a zsoltárok és Jézus is mondja. A Krisztus, vagyis az éber, Jézus még tovább egyszerűsíti a kisgyermek tudat, ahol még Isten országában létezünk, a Buddha tudat, vagyis az Isteni tudat egyszer alapminőségünk volt. Amint e logikát követve, megértéssel újra aktiválhatsz. Ezért nem tanulnod és szenvedned és harcolnod kell, hanem csupán ezeket felejteni. Majd az önmagadhoz történő visszautazás közben egyre többször ismered fel azt az Istent, végtelent, egyet másban és másokban is amit magadban már felfedeztél. Az ártó és bántó nem ellenség lesz, hanem a még tudatlan alvó és az ő ártására te az ébredő már nem ártani fog, hanem a ”kő helyett kenyeret adsz” mert már érted vagy kezded érteni ő is az egy része és amit vele teszel magaddal teszed. Ne lépj túl a saját árnyékodon, fontos, magadat ébreszd fel és mentsd meg. Nem kötelező megmentened senkit, mutass példát. Jézus ezt tette és mondta, felebarátodat szeretni csak úgy tudod, ha már önmagadat képes vagy maradéktalanul. Majd másik üzenete tovább viszi ez tudásának példáját „Én vagyok az út az igazság és az élet és aki engem KÖVET az eljuthat oda ahova én, vagyis megértheti krisztusi minőségét, ezáltal hatalmát az antikrisztus felett. Megmenteni, felébreszteni csak magadat tudod, mint ahogyan tönkretenni és elaltatni is. Íme itt a képlet.








  Jézus magát Alfának és Omegának nevezi, vagyis kezdetnek és végnek, vagyis a krisztusi minőségben is létezik e két minőség és ha körbenézel világodban és életedben mindent e két dolog motivál. A nagy kozmikus vég az „Idők végezete” megtörténik –e ebben az évben? Megtörténhet, de megtörténhet abban a pillanatban mikor ez üzenetet olvasod, vagy egy év múlva esetleg pár év múlva. Egy Krisztusi minőség akit a földön járva Imánuel Jézusnak neveztek azt mondta elfog jönni, de hogy mikor azt sem ő még az angyalok sem, egyedül csak az Egy, Isten tudja. De javasolta legyünk mindig éberek. De vajon mire? Elmondom neked, arra, hogy az eredeti valóságod és minőséged krisztusi, vagyis egy örökké létező szabad szellem vagy, elpusztíthatatlan fény lény. Te vagy a tékozló fiú, akinek mindig lehetősége van hazatérni isteni tudatállapotába, hazájába, minőségébe, ahol nincs büntetés csupán mindent feloldó és megértő szeretet, mely a következőképpen nyilvánul meg.
SZERETLEK ÉS MINDENEM A TIÉD.
Ne ragaszkodj a formádhoz, múlandó értékeidhez és minőségeidhez, ettől sokkal több vagy és minden a tiéd. Ha itt az idő, boldogan és szabadon nyisd ki szíved és törjön fel szívedből lelkedből és torkodból. ”Istenem tudom, hogy gyermeked vagyok és vágyom, hogy létrejöjjön veled találkozásom és egyesülésem”.
Kedves Testvérem életed minden ezután következő pillanatában legyen szíved minden rezdülése a tudatosságé és az éberségé, vagyis Istené, mely nem csak kinn van, hanem benn is és e kettő egy. Kezetek minden rezdülése a rendet hozza létre környezetében. Figyelj, mert hirtelen jön, szinte észrevétlen. Ezért ügyelj, hogy munkában leljen ne pedig tétlen.
Nyisd ki szíved ez üzenetnek és tégy meg mindent, hogy hasson elmédre..."




Szálljon rád áldásom és a béke.

Villás Béla

Kisvárda, 2012. 12. 07.

.

 


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."