Ugrás a fő tartalomra

      

           Azt mondják minden nap egy új esély számunkra, hogy önMagunk megismerve fejlődjünk, kiteljesedjünk. Tapasztalataink során mint a gyors vízű patak sodorva vagyunk a hatások által, akár a lehulló fa levél mely nem tudja, hol köt ki, azt sem, hogy hogyan...csak hagyja sodorni magát az árral, a történések hatására.  Jelen élet célkitűzései, barátnak hitt társaktól néha elsodor a tapasztalat, hiszen nem látjuk a hibás jellemet, és csalódunk.
        Azt is mondják, hogy minden esemény magunkból kivetülő információ, saját tükörképünk, de azt viszont senki sem mondta( mai napig) hogy a kivetülés nem önmagunk tökéletes jellem vonásai, hanem annak az ellentéte! Így már érthetőbb a Képlet, tisztább az eddigi homály, melyet a külvilág radarjai " zavaró" jellemvonásaival torzít, elűzve a Lényegét az Üzenetnek.
        Mindenkinek azt tudom Üzenni, nem minden esemény Önmagunk tükörképe, csak annak az ellentéte!

      Sok szeretettel : Ildó


 .






 .




 



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."