Ugrás a fő tartalomra



 Kedves Vendégeim Barátaim





Egész életünkben vágyakozunk, s várunk. Várjuk álmaink beteljesülését. Ennek viszont van egy előfeltétele, úgy mondjuk "meg kell érni rá". Ez a megérés pedig az újjászületések sorozata. Jelen helyzetet most tapasztalom, saját hívatásomban, életemben, melynek során 
egy
új feladatot választottam magamnak
létrehoztam egy
 Egészség Stúdió
t
Győr városában a Rába Quelle fürdőn
, melyet egyéniségemhez, személyiségemhez nagyon közel állónak érzek.
  
Szeretek az emberekkel beszélgetni, együtt lenni velük, s meghallgatni őket. Szívesen meghallgatom örömüket, bánatukat, gondjaikat
,
életüket
.
E csodás hírt megosztva veletek, kérlek tekintsétek meg a Faceebok oldalán bővebb leírását hívatásomnak.


 




Mert fontos, sőt, szerintem nincs annál fontosabb, hogy igazán figyeljünk egymásra, és hogy tiszta szívből akarjunk is segíteni - néha csak a csendes befogadás, néha csak egy jó szó, néha pedig egy érintés engedheti végre kinyílni a saját szemét a kereső, a valóság iránt, hogy az segítsen továbblépni...


  A szolgáltatások:



Frissítő talpmasszázs   


A talpmasszázs, egy a teljes szervezetre és lélekre ható energizáló masszázs típus. Célja, hogy az emberi szervezet öngyógyító erőit erősítse és támogassa. A talpmasszázs alapja az a felismerés, hogy talpunkon visszatükröződik a különböző szervek, testrészek állapota. A természetes gyógyítási módszerek közül a legősibb, több ezer éves múlttal rendelkezik. A talpmasszázs olyan módszer, amellyel az egész szervezetet gyógyítani lehet, mivel az öngyógyító mechanizmusokat aktiválja.
A megfelelő technikák alkalmazásával, a talpon található reflexzónák stimulálásával érjük el a szervek egészségi állapotának javulását. Ezen zónák masszázsa jótékony hatásaként jelentkezik az adott szerv, vérbősége, javul az anyagcsere folyamata, fokozódik a szervezet nyirokkeringése, ezek által erősíti az immunrendszert is. A jól alkalmazott talpmasszázs megelőzési célokat is szolgál, továbbá segít megteremteni az energetikai egyensúlyt az ember szervezetében. A masszázstechnika megfelelő alkalmazásával, diagnosztikai szerepet is betölthet a talpmasszázs, mivel a megrekedt energiák, a modern életmódból fakadó lerakódások, a talp reflexpontjainak érzékenységét, fájdalmát okozhatják, ami az esetlegesen felmerülő létező vagy kialakuló szervi problémákra is utalhat. A módszernek tehát nagy jelentősége van a megelőzésben, az egészségesség megőrzésében is. Mint minden masszázs, az egész rendkívül kellemes, megnyugtató, pihentető, regenerál és frissít és ez már önmagában is jót tesz. Hozzájárul a salakanyag kiválasztásához, szabályozza a hormontermelést és fájdalomcsillapító hatása is van. Alkalmazása egyszerű, bárhol, bármikor alkalmazható, sem helyhez, sem időhöz nem kötött

Mikor javasolható a talpmasszázs?
ha meg akarja őrizni egészségét,
ha orvosi kezelés mellé kiegészítő terápiát keres,
ha a betegség utáni lábadozását gyorsítani szeretné,
ha baj van az emésztésével, gyomorfekélye, gyomorhurutja, székrekedése van,
ha magas a vérnyomása,
ha asztmás, allergiás, ha aranyere van,ha gyakran fáj a feje,
ha megterhelőek a hétköznapok, stresszes és felfrissülésre vágyik.






Anti nikotin Stop terápia




Az elektromágneses biostimuláció segítségével gyorsan és hatékonyan szabadulhat meg káros szenvedélyétől, a nikotinfüggőségtől! A biorezonancia készülék segítségével a nikotinfüggőség szüntethető meg. Elmúlik a nikotinéhség, nikotin utáni vágy, és nem lesznek nikotin-elvonási tünetek sem. A kezelés hatékonysága 80-85 %-os, de az Ön együttműködésére is szükség van, ez sem varázseszköz!! Általában egy kezelés elég szokott lenni ahhoz, hogy letegyék a cigarettát. Ritkán fordul elő, hogy 2 kezelést vesznek igénybe.

        A mágnesterápiás program menetében a cél megvalósulásához a dohányzó szervezetének saját rezgéseit valamint az általa szívott cigaretta jeleit használjuk, minden esetben egyedileg, egyénre szabottan. A készülék a szervezet egészséges működésére jellemző rezgéseket felerősítve visszajuttatja a szervezetbe, támogatva, erősítve ezzel a saját megújító, önregenerációs folyamatát. A gép által kódolt dohány információja a készüléken áthaladva, fordított (inverz), tükörkép formában jut vissza a szervezetbe, ahol a hullámtan törvényszerűségének megfelelően a két hullám találkozásakor kioltja egymást, szinte azonnal megszüntetve a nikotin utáni vágyat..


       Az eljárás veszélytelen, káros hatásoktól mentes, mivel a szervezetben a terhelő diszharmonikus jelek kioltódnak, a harmonikus rezgések pedig felerősödnek. Eredményessége nem függ a dohányzással töltött évek számától, ugyanolyan hatásos az akár több évtizede fennálló függőség megszüntetésében.
A módszer behozhatatlan előnye, hogy semmilyen kényelmetlenséggel nem jár, nem igényel testen belüli beavatkozást, alkalmazása kellemes körülmények között zajlik.
30 perces eljárás mely jelentősen megkönnyíti a függőség felszámolását.





 


 Fülgyertya, Testgyertya kezelés:



        

  A fülgyertya 3 éves kortól minden korosztály számára ajánlott.
 Az emberi fül nem megfelelő higiéniája gyengítheti a hallójárat átjárhatóságát, minek következtében a hallás minősége romlik, és
mikró organizmusok telepedhetnek meg a fülben, ami különböző egészségügyi problémákhoz vezethet.
  Ebben az esetben nyújthat segítséget a fülgyertya használata.
 Milyen jótékony hatásai lehetnek a fülgyertyázásnak?
- csökkenhet a fül és a melléküregek nyomása
- javíthatja a hallást, az egyensúly-problémákat
- segíthet a fülzsír természetes kiürülésében, megszüntetni a fülcsengést
- enyhítheti a viszketést, a füllel kapcsolatos fejfájást
- segíthet fülfertőzések, gyulladások legyőzésében
- általános nyugtató, relaxáló hatással bír .
Kinek javasolt a fülgyertya?
Szinte bárkinek, aki
- sokat dolgozik a szabadban, poros környezetben tartózkodik
- vízi sportokat űz
- krónikus fülbetegségekben, melléküreg-gyulladásban szenved
- allergiás, eldugult a füle
- túlzott fülzsír-termeléstől szenved
-ha feszültebbnek érezzük magunkat az átlagnál,
-ha megfáztunk vagy elkaptunk valamit,-mielőtt a megfázásunk rámenne a tüdőnkre, célszerű a borókabogyós gyertyát használni.
Mikor nem használható a fülgyertya?
- friss fülműtét után
- fülciszták, fültőmirigy-gyulladás, füldaganatok esetén
- fülsérülés, a fülben mesterséges dobhártya megléte esetén a fülgyertyát a fülcimpa mögött helyezzük el.
Mennyi ideig tart egy fülgyertya kezelés?
10-12 percig ég és egy alkalom során mindkét fület javasolt kezelni.



Barti Ildikó
Elérhetőség: Tel 0630/9500 336










Szeretne légzőrendszeri kellemetlenségére egy hathatós segítséget?

   Nálunk a megoldás, amivel kíméletesen, mellékhatásoktól mentesen szüntetjük meg a problémája okát. Ez a módszer garantáltan működik és segíti az állapotának javulását.
Ha őszinteségre, türelemre, odaadásra és megértésre vágyik. Ha szeretne útmutatást kapni az életéhez, egészségéhez, a jövőre nézve, akkor ez Önnek való!
Ez nem csak egy egyszerű tüneti kezelés. A módszer segítségével megtudja a betegségének, problémájának eredetét, és egyben a megoldást is megkapja FÁJDALOMMENTESEN ÉS MELLÉKHATÁSOK NÉLKÜL.
Reflexológiai talp kezelések, mely segít a betegségek megelőzésében, életminőségének megtartásában, javításában.

Légzőszervi rendellenességek:


- felső légúti gyulladások: megfázás, nátha, torokgyulladás, mandulagyulladás
- köhögés
- hörghurut
- asztma,
- arc, és homloküreg gyulladás.
Hogyan érezhetem magam utána?
A kezelések után tapasztalhatunk különböző reakciókat:

- megváltozhat a vizelet, széklet színe, mennyisége,
- orrváladék jelentkezhet,
- lehet láz, ami magától elmúlik,
- jelentkezhet fejfájás, fogfájás, reumás fájdalom
- lehet hidegrázás, fáradtságérzés, izomláz
- lehet fokozott izzadás
- nőknél felléphet folyás, menstruációs zavar.

Ezek mind azt jelzik, hogy elindult a különböző szervekből a méreganyagok kiválasztása ill. beindultak az öngyógyító folyamatok. A tünetektől nem kell megijedni, jelentkezésük esélyét ill. lefolyásuk időtartamát nagymértékben lehet csökkenteni a kezelések utáni nagyobb folyadékbevitellel.


Kezelések időtartama 40 perc.
Barti Ildikó
Termószetgyógyász/Reflexológus 
Joalis Terapeuta
 Tel +3630/9500336



 









Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."