Ugrás a fő tartalomra




Gyertya Fénynél a mai Csodák!




Hivatásom a Segítség, a szolgálat ma is mint sokadszor a csodák részese lehettem vendégeim tekintetében láttam, a szikrát... Keresve a válaszokat az Élet kérdéseire sokszor kell a megerősítés, a kívül álló segítség, hiszen tele vagyunk elnyomott álmokkal, kishitűséggel, elfojtással.
Magam is tanulok, tisztulok fejlődök e példák nyomán, kevés lenne a szó, hogy elmondjam milyen hálás vagyon mindezért, hiszen nehéz Út nyomát hagytam magam mögött szülő földem Erdély hazám ott ahol még ma is vár rám édesanyám.
Hosszú úton járjuk sorsunk, mindig két ösvény van előttünk, hogy melyiket választjuk? az mindig azon múlik ki munkálkodik Bennünk. Mindannyian együtt születünk a sorsunkkal. Ezt tudja mindenki, bárha nem is érti igazán, hogy mi rejlik ezek mögött a szavak mögött. Azt is felfedték sokan, hogy nincsenek véletlenek! Minden találkozás és történés mögött ott rejlik egy láthatatlan háló, amely szövi és csak szövi a történések hálóját egy adott úton. A mellkas jelzi a feszülésével, vagy a békés ernyedésével, hogy mi mikor helyénvaló.
...."minden sorsnak megvan az úti célja, ami felé hajózik az ember. Az úti cél hologramja van elrejtve a szív legbelsőbb rekeszébe, amit oly nehéz megérinteni.
Az Égi Bárka zavartalanul hajózik az Otthon felé. A Szél, mely sodorja, lassanként kiszabadul teljesen a fogságból. Csak a Bárkán utazók üthetnek zajt, amikor ki akarnak szállni, és a feneketlen mélységbe ugrani vakon. Ők türelmetlenek még, nem érezték meg, hogy mindennek ideje van ebben a világban. A találkozásoknak, az elhangzó szavaknak. Az összefűződő sorsok, a megfelelő időben kimondott szavak, mind fűzik a hálót. S bár a múlt még visszaránthat, ha megoldatlan feladatok maradtak mögöttünk, de minden és mindenki a megoldásra törekszik. A sors most igazul játszik, minden akadály a megfelelő útra terel."

A Föld világa felé megnyílott egy oly kapu, amely az időben „előre látók” szívében nyit kaput!



Áldás kísérje utazásunk.
Ha számodra is Itt az idő várlak szeretettel!

Barti Ildikó
Okleveles természetgyógyász

Bejelentkezés: tel+3630/9500336.

Helyszín: Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."