Ugrás a fő tartalomra






Kasvirág, almaecet és társaik a torokfájás ellen



Itt az ősz, érkeznek a torokfájással járó betegségek. Azonban nem kell aggódnunk, természetes úton is gyorsan és könnyedén gyógyulhatunk ki a kórokból.
Beszéljünk tehát arról, hogy a gyógyszereket elkerülve hogyan léphetünk a gyógyulás útjára. Nagy hirtelen öt módszer jutott az eszünkbe, de végeláthatatlan a lehetséges opciók sora.

Kasvirág – A csodálatos gyógynövényt tea formájában kell fogyasztanunk, ha ég a torkunk. A mai világban már számos helyen hozzá lehet jutni, de a kertünkben termesztett változata mindent visz.

Himalájai kristálysó – Őseink már ismerték a módszert – igaz nekik nem adódott lehetőségük a Himalája elixírével gargalizálni. A kristálysó – vízben oldva – kiválóan fertőtleníti a légutat és ápolja a torokbántalmakat, sokan emlegetik az élet sójaként.

Kurkuma tea – A kurkuma számos betegségre van jótékony hatással, a torokfájásra pedig az egyik leghatásosabb ellenszer. Hogy miért? Tele van vitaminokkal, erősíti az immunrendszert és tisztítja a szervezetünket.

Almaecet – Biztos a sikerünk, ha egy kevés almaecetet és mézet teszünk egy tetszőleges teába. Próbálkozhatunk az ecet házi elkészítésével is. Volt torokprobléma, nincs torokprobléma.

Gőzölés – Tudományosan ugyan még mindig nem bizonyított a gőzölés gyógyhatása, személyes tapasztalatok azonban már számtalanszor bizonyították, hogy igenis eredményes a módszer. Üljünk be egy kád forró vízbe és lélegezzük be mélyen a levegőt, vagy forraljunk fel egy edényben vizet és inhaláljunk.

Ha gyógyulni szeretnénk, fontos, hogy sok folyadékot fogyasszunk és pihenjünk. Megjegyzés: két éven aluli gyermekek esetében kerüljük a méz adagolását, hisz annak komoly mellékhatásai lehetnek a kicsiknél.

Forrás: blogs.naturalnews.com



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."