Ugrás a fő tartalomra




KEDVES VENDÉGEIM, ISMERŐSEIM, BARÁTAIM!

Az életben annyi mindent szeretnénk. Legfőképpen azt, hogy egészségesek legyünk a lehető legtöbbet boldognak érezzük magunkat, és a lehetőségeinkhez képest éljünk viszonylagos jólétben.
Szeretnénk, ha az életünkben jól mennének a dolgaink, ha a szeretteink is jól éreznék magukat, és ők is kitűnő egészségnek örvendhetnének.
Amikor rendben halad az életünkben minden, akkor vajon hányszor jut eszünkbe mindezért a jóért hálásnak lennünk?
Vajon hányszor köszönjük meg szívből a lehetőségeket?
Ugyanis ha azt szeretnénk, hogy a dolgok jól menjenek az életünkben, akkor ezért adnunk is kell valamit, nem csak folyamatosan várni.
Nem nagy dolgokat, csak néha egy kis alázatot, egy kis hálát, és köszönetet.
Sokszor a hit ereje a bajban mutatkozik meg, mikor "elveszni " látszik az egészség, a boldogság, az Élet. Legfontosabb az,hogy magunk rájöjjünk betegség nélkül, válás nélkül arra, hogy van hitünk.
Hálás vagyok a Sorsnak, hogy már gyermek koromban "ráhangolt" a hitre, a köszönetre, hiszen teljes életet a segítségükkel élhetek.
Köszönöm az elmúlt hét tapasztalatait, a számtalan csodát, a mosolyt, a hitet. Köszönöm, hogy számítottak rám kedves vendégeim, ismerőseim, és barátaim.

Kellemes pihenést Mindenkinek

Szeretettel:
Barti Ildikó
Okleveles természetgyógyász-reflexológus
Joalis terapeuta
Eft tanácsadó
Reiki mester

tel+3630/9500336

Helyszín: Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő
Fürdőtér 1 szám.



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."