Ugrás a fő tartalomra









KEDVES VENDÉGEIM, ISMERŐSEIM, BARÁTAIM!

Lábaink talán a leginkább érzik az egész napos rohangálást. Akár járunk, akár futunk, vagy egyszerűen ülve maradunk, a megterhelés java része a lábainkra kerül. Ha hozzátesszük, hogy mindezt magas sarkú cipőben végezzük, néha megpakolva holmikkal, akkor nem csoda, hogy estére már nem is érezzük lábainkat.
Szeretettel ajánlom a talp reflexzóna masszázst, a fáradt lábak lazítására, a szervezetünk támogatására hiszen segítséget nyújt, és szabályozza a hormontermelő mirigyek működését és csökkenti az esetleges fájdalmakat. Pozitívan hat szív- és keringési panaszoknál is, kedvezően befolyásolja a légzőszervi (asztma, allergia), a hólyag-, a vesepanaszokat, az emésztési zavarokat, a reumát és a bőrproblémákat is. Serkenti a vér- és nyirokkeringést, ezáltal elősegíti a lerakódott salakanyagok távozását, és erősíti az immunrendszert. Energiákat tesz szabaddá, mellyel a tartás, és az arckifejezés is megváltozik.
Lelki problémákban is segítséget nyújthat!

Kinek ajánlom?

A talpmasszázs számos testi panasszal küzdőnek ajánlható 0-tól 100 éves korig, rengeteg különböző panasz esetén segít. A felsorolást a teljesség igénye nélkül tesszük:

-allergiák
-álmatlanság, alvászavar
-migrénes fejfájás
-puffadás, székrekedés
-emésztőrendszeri problémák
-gyomorégés, reflux
-menstruációs panaszok
-meddőség
-hallás és fül problémák
-arcüreg krónikus gyulladása
- pajzsmirigy rendellenességek
-idegi feszültség, stressz, kimerültség.

Egy kellemes frissítő lábfürdő alkalmazását javaslom, érdemes kipróbálni:

Egy lavórba öntsünk meleg vizet, majd csepegtessünk bele 10-15 csepp rozmaring-illóolajat. Egy másik edénybe öntsünk hideg vizet! Először tegyük a lábunkat a meleg, illóolajos vízbe egy percre, majd a hidegbe mintegy húsz másodpercre! Ezt ismételjük meg többször, végül rövid időre merítsük lábunkat a hideg vízbe, majd töröljük szárazra!

A lavórt öntsük meg 35-38 fokos vízzel, és adjunk hozzá 5-8 csepp illóolajat. A citrom- és grépfrút-olaj salaktalanító és vízhajtó hatású, a levendula csökkenti az idegességet, a rózsa harmonizáló. Körülbelül 15 percnyi fürdési idő után (vagy lehet rövidebb is, zárásként hideg leöntéssel) szárítsuk meg és krémezzük be a lábunkat.

Barti Ildikó
Okleveles természetgyógyász-reflexológus
Joalis terapeuta
Eft tanácsadó
Reiki mester
Lábápoló-pedikűrös

Tel+3630/9500336

Helyszín: Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."