Ugrás a fő tartalomra
Érzelmi Felszabadulás Technika (EFT)
Mire használható?

Az ember lelki működése az érzelmeitől függ, ezért ha meg tudjuk tenni, hogy valamilyen módon megszüntetjük, "felszabadítjuk" egy-egy érzelmi függőség alól, ami őt megterheli, akkor az ember is "felszabadul" és egy nagy lépést tesz az egészség felé. Ezt a felszabadítást képes elhozni az EFT, ha a körülmények ezt megengedik.
Ebből következik, hogy szinte bármire alkalmazható, a legegyszerűbb hétköznapi feladatoktól, problémáktól, félelmektől, (pl. a feleléstől, más emberek előtti megszólalástól való félelemtől), a komolyabb betegségekig mindenben tud segíteni:
"Az ÉFT -könnyem megtanulható, alkalmazható hatásos gyógyítási módszer, a lelki sérülések oldásán keresztül indítja el a testet a gyógyulás útján."

A megdöbbentő érzelmi felszabadulás mélyreható fizikai gyógyuláshoz:
- az orvosok szerint is!

Minden problémára alkalmazható, mint például:

- általános stressz-oldás (szívdobogás, izzadás, "leizzadás", elpirulás, feszültség-érzés, szorongás)
- bármilyen negatív érzelem megszüntetésére, pl. harag, féltékenység, gyűlölet, agresszió, félelem, bűntudat
- fizikai fájdalom oldására, pl. fejfájás, hátfájás, migrén,
- fóbiák megszüntetésére, pl. klausztrofóbia, póktól, kígyóktól, állatoktól, tárgyaktól, hangoktól, utazástól, közlekedéstől, repüléstől való rettegés, pánikbetegség
- általános félelem, elengedés, megfelelés, (gyomor)görcs, bizonytalanság, pénzhez való viszony, lámpaláz oldására,
- traumatikus élmények feldolgozására (egyszerű ijedtségtől a komoly gyászig, gyermekkorban elszenvedett és elfeledett élményekig),
- segíthet alkohol vagy egyéb függőségtől (étel, dohányzás) való megszabadulásban,
- testsúly csökkentésében -éhezés, böjt nélkül (mert nem az ételt vonja meg, hanem az étkezési kényszert lehet feloldani),
- kapcsolati problémák megoldásában (párkapcsolat, családtag (anyós), munkatárs, emberek, állatok)
- allergiás tünetek (könnyezés, viszketés)
- nem kívánt szokások megszüntetésében

Az EFT nagyon sok ember nagyon sokféle problémáját megoldotta már, de nem garantált, hogy bárkinek bármilyen problémáját megoldja. Az EFT kezeléseken mindenki saját felelősségére vesz részt. Az EFT nem helyettesíti az orvosi kezelést, hanem kiegészíti azt. Az orvos által előírt kezelést és gyógyszereket az EFT kezelés során sem szabad felfüggeszteni.

Barti Ildikó
Okleveles természetgyógyász
Eft tanácsadó
Tel+3630/9500336

Helyszín: Rába Quelle, Fürdőtér 1.szám
Győr 9025
Egészség Stúdió
113 embert ért el

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."