Ugrás a fő tartalomra
 
KEDVES VENDÉGEIM, ISMERŐSEIM, BARÁTAIM!

Dr. Josef Jonáš módszere alapján ellenőrzött és irányított méregtelenítés, állapotfelmérés - góckutatás

Fontosnak tartom, a méregtelenítést, mint sok orvos, és számtalan természetgyógyász kolléga.
Pár mondatban az állapot felérő "segítőmről"
A SALVIA nevű mérőműszer segítségével meghatározható a szervezet méregterheltsége, majd ezt követően a konkrét ismeret függvényében választhatók ki az egyén számára leghatékonyabb méregtelenítési készítmények és lépések.
A méregtelenítés egy olyan eljárás, amely a betegségek kialakulásának gyökerei után kutatva azok kiváltó okait szünteti meg az egészség és a vitalitás megőrzésének érdekében. Az állapotfelmérés egy sejtrezgésen alapuló, fájdalommentes, bárkin elvégezhető, kb. 40 percet igénybe vevő folyamat

Fájdalmas az állapot felmérés?

Teljesen fájdalmatlan, bárki számára elvégezhető, nincs kontra indikációja. Semmilyen idegen anyagot nem viszünk a testbe a vizsgálat alkalmával. A tenyéren található vegetatív idegpont a középső új csukló felőlli oldalán történik a mérés, egy kis érzékelő segítségével (olyan érzés mintha egy tollal mérnénk a pácienseim meghatározása:-)

Mi történik az állapot felmérés során?

Az állapotfelmérés során megtudhatjuk egészségi állapotunk milyenségét, szerveink működésének tökéletességét és azon méreganyagok mennyiségét és milyenségét és pontos helyét, amelyek testünkben felhalmozódtak.
Állapotfelmérés során a főbb szervek és főbb terheltségek kerülnek bemérésre, pl.: szív, agy, tüdő, máj, epe, húgy-ivarszervek, ízület, hasnyálmirigy, gerinc, csont, pajzsmirigy, gyomor és bélrendszer, bőr, immunrendszer, érrendszer, allergia, vitamin szint, ásványi anyag szint, nehézfém, baktérium, vírus, gomba, parazita, vegyszer, permetszer, baktérium és vírus toxin.

Kinek ajánlott az állapot felmérés?

Az állapotfelmérés mindenkinek ajánlott!

Góckutatás hogyan történik a Salviával?

Góckeresés a test valamely pontján lévő gyulladást vagy méreganyag terheltséget hivatott kimutatni. Góckeresés során nem szerveink működését vizsgáljuk, hanem kizárólag gócot keresünk. A test 64 különböző pontján mérve a hajhagymától a körömágyig, szívtől a tüdőig, gégétől a gerincig, stb, meghatározva a góc, pontos helyét és milyenségét is. Góckeresés azon egyéneknek ajánlott, akik valamilyen gyulladásról tudnak a testükben, de nem tudják, hogy hol található.

Mennyi időt vesz igénybe?

A góckeresés kb. egy órányi időt vesz igénybe.

Pácienseim kérdéseit jelenítettem meg itt!
A titoktartás kötelez, így név nélkül tettem.

Ha kérdése van szívesen válaszolok
Forduljon hozzám bizalommal


Barti Ildikó
Okleveles természetgyógyász-reflexológus
Joalis terapeuta
Eft tanácsadó
Reiki Mester
Tel+3630/950036.

Helyszín:
Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő.
9025 Győr





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."