Ugrás a fő tartalomra
 
Kedves vendégeim, ismerőseim, barátaim!

Ha fontos számodra, hogy milyen egészségi állapotban vagy, kell-e bizonyos dolgokra jobban figyelned, van-e bármi, ami jelez, hogy tested/lelked harmóniája felborult vagy, ha relaxálni, töltődni szeretnél várlak szeretettel.

Pontról-pontra!

A reflexológia segítségével ingerületeket küldhetünk a test különböző szervei felé. A módszer segítségével újra helyreállíthatjuk az egyensúlyt, hiszen a keleti ember nem a betegség kezelésében hisz, sokkal inkább az egyensúly megteremtésében és megtartásában.

EFT kezelések!

Kíméletes, gyors és könnyen kivitelezhető önsegítő technika, mely az akupunktúra/akupresszúra évezredes gyógyító művészetét ötvözi a modern pszichológiával. Tudományosan megalapozott módszer, melyet több ezer dokumentált esetben alkalmaztak már stresszoldásra, traumák, szorongás, fájdalmak és számos egyéb probléma csökkentésére ill. megszüntetésére.
Eddig az EFT-nél gyorsabban eredményre vezető módszert nem találtak.

Biorezonanciális állapotfelmérés!

Biorezonanciás állapotfelmérés, toxinteszt
Az egészségesnek hitt szervezetben is lehetnek meglapuló mérgek, baktériumok, terhelések, melyeket még nem fedeztek fel, mert még nincs tünet a szervezetben. Ugyanakkor sejtszinten már mérhető a biorezonanciás mérőműszer segítségével.
Ez a rendszer a megelőzésről szól. A már megbetegedett szervek feltérképezését és a testben megbújó gócok felkutatását is lehetővé teszi.

fülmasszázs/fülreflexológia

A fülön is le van képezve az egész test. A fül is tartalmazza a testről a teljes információt. A fülkagylóra fejjel lefelé lerajzolható egy alak magzati tartásban. A beteg problémás testek fülpontjai érzékennyé, a gyógyítás után inaktívvá válnak.
A kínaiak is alkalmazták, Európában Paul Nogier francia orvos dolgozta ki ezt a gyógymódot 1957-ben .
A fültérképen lévő pontokat lehet ujjal nyomni, masszírozni, illetve tűvel szúrni, ez az akupunktúra (Nada).
A választás attól függ, hogy milyen terápiás hatást kívánnak elérni.

"Az az ember, aki egyensúlyban, annak szervei jól működnek, egészséges és harmóniában van önmagával és a világgal."

Barti Ildikó.
Okleveles természetgyógyász reflexológus
Joalis terapeuta
Reiki mester
Lábápoló pedikűrös
Eft tanácsadó
Tel: +3630/95 00 336.

Helyszín: Rába Quelle fürdő
Fürdőtér 1.szám. 9025 Győr.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."