Ugrás a fő tartalomra
 
 
Kedves vendégeim, ismerőseim, barátaim!

Gyógyulj a talpadon keresztül!

A természetes gyógymódok egyik legkomolyabb ága a talpreflexológia. Ismerd meg te is!
Érdemes szemügyre vennünk talpunkat, melyen minden elváltozás szervezetünk egészségéről árulkodik. Nem csak figyelmeztet testi betegségeinkre, de rajta keresztül elérhető a gyógyulás is.
Ősidők óta ismert, hogy a talp bizonyos pontjainak ingerlésével gyógyíthatók a belszervek, csillapítható a fájdalom, és az egész test jobb működésre bírható. A talpon keresztüli gyógyítás alkalmazásának első bizonyítéka egy egyiptomi orvos sírkamrájában talált közel 5000 éves falfestmény. Ma, a természetes gyógyulás lehetőségeinek újrafelfedezése korában ismét a reneszánszát éli, és a természetgyógyászat egyik legkomolyabb ágaként talpreflexológia néven vált ismertté.

Több éves tapasztalataim alapján bátran állíthatom a talp reflex masszázs olyan állapotok gyógyulását eredményezte melyeket sok esetben az orvosok kizártnak tartottak, ilyen például: a petefészek ciszta
A ciszták - főleg a kisebb méretűek - gyakran tünetmentesek, és csak a nőgyógyászati vizsgálatokon ismerhetőek fel. Kitartó kísérője lehet az alhasi fájdalom, és a vele járó kellemetlenségek is. Fontos tudni alternatív kezelőként orvosok segítségével tudunk eredményesen dolgozni, hiszen a növekvő, egyre inkább panaszokat okozó ciszták műtéti megoldást igényelnek, ez-az orvos feladata!

Orvosi vélemény:
"Általában az történik, hogy valamilyen hasi panaszuk van: házi orvoshoz/nõgyógyászhoz mennek, ultrahang vizsgálat történik, ami valamilyen nagyságú cisztát talál. Legalábbis ezt hiszik. Cisztának ugyanis csak azt nevezhetjük, ami 4 cm-nél nagyobb és következõ menses után is még látható, a többi egyszerű tűszõ és ciklus normális jelensége. De könnyű ráfogni a panaszt és egyszerű a kezelése is (leszívás). És nem kell foglalkozni a panaszok valódi okával: a hasfájások mögött leggyakrabban ugyanis pszichés ügyek húzódnak meg!
Dr. Cs. György.

Barti Ildikó.
Okleveles természetgyógyász Reflexológus
Joalis terapeuta
Eft tanácsadó
Reiki mester

Tel+3630/9500336.
Helyszín: Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."