Ugrás a fő tartalomra
KEDVES VENDÉGEIM, ISMERŐSEIM, BARÁTAIM!

Eft terapeutaként számtalan pozitív hatásról számolhatok be, minden Eft ülés végén vendégeim oly tapasztalatokkal gazdagítanak mely a tudás magasabb szintjeinek elérésében ösztönöz. Hálás vagyok, hogy megtisztelnek bizalmukkal. A következő idézetek Garí Crag, és Horst Benesch tollából születtek:

"...az ÉFT és egyéb energia pszichológia ágazatok egyik
legelragadóbb tulajdonsága az, hogy a legtöbb esetben mindenféle
kellemetlenség vagy fájdalom nélkül alkalmazható rendkívül jó eredménnyel. Olyannyira kesztyűs kézzel bánik a klienssel, hogy ez több pszichiátert is arra indított, hogy a nagyközönség számára is elérhetővé tegye azzal, hogy könyvet ír a módszerről. És miért is ne? Miért is tagadnánk meg az emberek nagy tömegétől ezt a lehetőséget arra, hogy egy egyszerűen alkalmazható, az esetek túlnyomó többségében fájdalommentes módszerrel mély transzformációt érjenek el az életük legkülönbözőbb területein?" É Gary Craig

------------------------------------------

"Ha már elsajátította az EFT „alapreceptjét", meglátja, milyen egyszerű és gyors módszer ez. Két perc alatt elvégezheti a setuppal együtt. Az ismétlések - amennyiben szükség van rájuk - ugyanilyen gyorsan közelebb viszik problémájának megoldásához.
Tapasztalni fogja, hogy rendkívül rövid idő alatt érezhető javulás érhető el mind az érzelmi kellemetlenségek, mint például a félelem, a düh, a trauma, mind a testi panaszok, mint például a fájdalmak vagy a légzési problémák esetében. "
Horst Benesch

Barti Ildikó.
Okleveles természetgyógyász Reflexológus
Joalis terapeuta
Eft tanácsadó
Reiki mester

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."