Ugrás a fő tartalomra


Kedves vendégeim, ismerőseim, barátaim!
Mágneses elektro-akupunktúra


Tudományos megalapozottság:
Az akupunktúrás gyógyító kultúra Kínában a legerősebb, legelterjedtebb. A készülékben több évtizedes gyártói és egyetemi kutatómunka eredményeit ötvözték az akupunktúrával kapcsolatos hagyományos kínai ismeretekkel. A kezelés az akupunktúrás pontok stimulálásán keresztül aktivizálja a szervezet egyensúlybeállító, öngyógyító tevékenységét.
A mindkét aktív kezelőfejben megtalálható erős állandó mágnesek is stimulálják az akupontokat. Ez a duplamágneses megoldás megsokszorozza a gyógyító hatást a szervezet további terhelése, vagy további mellékhatások nélkül.
Mely betegségek kezelésére alkalmas?
A készülék és a hozzá kapcsolódó ismerete sokrétű használatára és kipróbálására mód nyílt már az elmúlt évek alatt. Az általános krónikus betegségek tünetei általában egy-két kezelés után teljesen eltűntek, néhány beteget további egy-két kezelésben kellett részesíteni.
A gyógyítási mód alkalmazható:
-fájdalom azonnali csillapítására
-számos krónikus betegség gyógyítására (ízületi gyulladások, lumbago)
-allergia kezelésére,
-fáradtság kiküszöbölésére
-nőgyógyászati panaszok megszüntetésére,
-súlycsökkentésre
-a szervezet általános ellenálló képességének fokozására és az egészség hosszú távú megőrzésére
stb.
A gyógyítási mód nem alkalmazható:
Pacemakerrel rendelkező személyeknél, eszméletlen betegnél, kisgyermekeknél, szellemi fogyatékos pácienseknél, tudatánál lévő, de érzékeiről számot adni nem tudó páciensnél, fertőző bőrbetegségben szenvedő betegnél.
Barti Ildikó.
Okleveles természetgyógyász Reflexológus
Joalis terapeuta
Eft tanácsadó
Reiki mester
Tel+3630/9500336.
Helyszín: Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."