Ugrás a fő tartalomra
Kedves vendégeim, ismerőseim, barátaim!

Párom mondatban a Frekvencia kezelés lényegéről
Zapper – Dr. Clark találmánya

Meggyógyulhatsz – A betegségek valódi okai és gyógymódjai című könyvben ( Leviter kiadó) Dr. Clark a betegségek kezelésére és megelőzésére egy teljesen újszerű módszerrel állt elő. A könyv elején Dr. Clark megmagyarázza, hogy hogyan jutott ehhez a forradalmi felfedezéshez egy teljesen egyszerű és a laikus olvasó számára is érthető módszerrel. A következő oldalakon leírja tapasztalatait a paraziták és a szennyező anyagok jelenlétéről az emberi szervezetben, de legfőképpen azokról a módszerekről ír, amikkel megszabadulhatunk a betegségektől és a szimptómáktól. A könyvben részletesen taglalja többfajta betegség megelőzési és kezelési folyamatát egybekötve a betegségek okozóival. Leírja milyen formában szennyezheti be az ember a testét idegen anyagokkal és leleplezi a modern élelmiszeripar mit próbál „nyújtani“ nekünk. Nagy valószínűséggel kellemetlen lesz önöknek megállapítani, hogy milyen mennyiségű patogén mikroorganizmus tartózkodhat az emberi szervezetben, és hogy hol lehetnek jelen. Ezek az információk viszont nagyon értékesek lehetnek és a megelőzés szempontjából nagyon fontosak!

A legnagyobb tragédia az lehet, ha nem tudatosítjuk, hogy valami árthat nekünk.




Fénykép: Kedves vendégeim, ismerőseim, barátaim!

Párom mondatban a  Frekvencia kezelés lényegéről
Zapper – Dr. Clark találmánya

Meggyógyulhatsz – A betegségek valódi okai és gyógymódjai című könyvben ( Leviter kiadó) Dr. Clark a betegségek kezelésére és megelőzésére egy teljesen újszerű módszerrel állt elő. A könyv elején Dr. Clark megmagyarázza, hogy hogyan jutott ehhez a forradalmi felfedezéshez egy teljesen egyszerű és a laikus olvasó számára is érthető módszerrel. A következő oldalakon leírja tapasztalatait a paraziták és a szennyező anyagok jelenlétéről az emberi szervezetben, de legfőképpen azokról a módszerekről ír, amikkel megszabadulhatunk a betegségektől és a szimptómáktól. A könyvben részletesen taglalja többfajta betegség megelőzési és kezelési  folyamatát egybekötve a betegségek okozóival. Leírja milyen formában szennyezheti be az ember a testét idegen anyagokkal és leleplezi a modern élelmiszeripar mit próbál „nyújtani“ nekünk. Nagy valószínűséggel kellemetlen lesz önöknek megállapítani, hogy milyen mennyiségű patogén mikroorganizmus tartózkodhat az emberi szervezetben, és hogy hol lehetnek jelen. Ezek az információk viszont nagyon értékesek lehetnek  és a megelőzés szempontjából nagyon fontosak!

A legnagyobb tragédia az lehet, ha nem tudatosítjuk, hogy valami árthat nekünk.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."