Ugrás a fő tartalomra
 
 
Tenyér akupresszúra

A kéz a test egy olyan része, amit a hagyományos kínai gyógyászat szerint betegségek gyógyítására megelőzésére és az életminőség javítására is lehet használni. A kéz szoros kapcsolatban áll a bel szervekkel és a test számos más pontjával, így a megfelelő akupresszúrás pontjait stimulálva pozitív hatást lehet elérni, legyen szó hátfájáról, vagy épp tüdőproblémáról így biztosíthatóvá válik az egészséges(ebb) életmód.
Ezek a kézterápiák fájdalommentesek, mi több, könnyű őket végrehajtani és meglehetősen biztonságosak, egyben kellemes élményt is nyújtanak, könnyen érthetőek és nincsenek mellékhatások vagy kockázatok. Talp reflex zóna kezelések levezetéseként , vagy kezelés bemelegítéseként kellemes érzést biztosít.
A gyermekek nagyon szeretik. Ha szorongó páciens talp masszázsra jelentkezik, elsősorban a kér masszirozásával kezdem a kezelést, megnyugszik tölle, kialakul a biztonság érzése lelkében.

Várom szeretettel:
Barti Ildikó
Okleveles természetgyógyász
Reflexológus
EFT tanácsadó
Joalsi terapeuta
Reiki Mester.

Tel+3630/9500336
Helyszín: Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfür


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."