Ugrás a fő tartalomra
Kedves vendégeim, ismerőseim, barátaim!

FELEMELŐ AJÁNDÉK!

Gondolataidtól és érzelmeidtől hajtva nap mint nap megteszed a szükséges lépéseket, hogy a jövődet megteremtsd. Ám az eredmény nem mindig az, amit igazán vársz. Mellőzve negatív érzéseidet gondolataidat a teremtésed tudatosan irányítani tudod egy bizonyos irányba. Ilyenkor a tudatalatti félelmek azok, amik nem mindig a megfelelő jövőt teremtik. Amikor gondolatoktól és érzelmektől mentesen a lélek tiszta energiájával dolgozol, valami csodálatos dolog történik. Minden könnyedén megy, ahogyan kell, s minden a legjobb irányba halad. Ennek hatására megszűnik az aggódás, a félelem, s ez újra teremti Önmagát, az aggódás és félelemmentes jövőt.
Változtass, lépj ki a megszokott komfort zónádból!
Hogyan teheted meg mindezt? Eft segítségével(érzelmi felszabadítás technika) mely érzelmeid hullámai közt segít stabilizálni, honnan, hová tarthat életed. Tisztábban láthatod problémáid gyökerét, hiedelmeid korlátozó erejét.
Hívd el a barátnődet, vagy a barátodat, esetleg a párodat, és nem utolsó sorba a szüleidet így kezelésednek csak felét kell kifizetned azaz 50% árkedvezmény lesz az ajándékod!

Barti Ildikó.
Okleveles természetgyógyász Reflexológus
Joalis terapeuta
Eft tanácsadó
Reiki mester

Tel+3630/9500336.
Helyszín: Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő.
 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."