Ugrás a fő tartalomra
 
 
Kedves vendégeim, ismerőseim, barátaim!

Téli lábregenerálás 5 alkalmas bérlet: pedikűr és reflexollógia kezelések egyben, a reflex masszázs mellé ingyen pedikűr az ajándék!
AJÁNDÉK UTALVÁNY..

Lábuk és körmeink ápolása sok mindent elárul rólunk, folyamatosan ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, és a különböző vegyi behatásoknak, ezért ugyanúgy igényli a folyamatos ápolást, mint testünk többi része. A kényeztető ápolás egy hozzávetőleg 1 órás pedikűrt is tartalmaz. A pedikűr során a lábakat kiáztatjuk és eltávolítjuk a felesleges bőrt. A lábkörmöket formázzuk és eltávolítjuk a körömbőrt is. Befejezésként hatóanyaggal dúsított krémet masszírozunk a bőrbe, ami hatására puhább, rugalmasabb és ápolt lesz.

A pedikűr menete:
Illatos aroma lábfürdő, bőrkeményedések eltávolítása, ujjak pedikűrözése, tisztítása, körmök formázása, hatóanyagos masszíroz

A reflexzónamasszázs nem azonos a hagyományos talpmasszázzsal. Speciális nyomástechnikákkal masszírozzák a láb adott reflexpontjait és arra az alapelvre épít, hogy ezek a bizonyos reflexpontok a lábon, összeköttetésben vannak a test különböző részeivel. Tapasztalatokon alapuló tudomány, bizonyos bőrterületek, pontok, zónák ingerlése, az ingerre reflex, visszahatás keletkezik a hozzá tartozó szervben, testrészben. A talp masszázsával rendkívül gazdag érzőideg-ellátásuk révén a központi idegrendszerre, vérkeringésre, belső szervekre hatást lehet gyakorolni.

Kortól és nemtől függetlenül, időse, férfiak, nők, gyerekek, csecsemők egyaránt élvezhetik kedvező hatásait, természetesen figyelembe véve a páciens pszichés, mentális állapotát.

Ajándékba is megvásárolható az utalvány!

Barti Ildikó.
Okleveles természetgyógyász Reflexológus
Joalis terapeuta
Eft tanácsadó
Reiki mester

Tel+3630/9500336.
Helyszín: Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő.
 
 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."