Ugrás a fő tartalomra

Kedves vendégeim, ismerőseim, barátaim!

Quantum Testelemző

Ajánlom minden vendégem figyelmébe, gyors pontos precíz mérés, mely pontosan megadja a választ kérdéseinkre.

A quantum elv leírása

Az emberi test nagyszámú sejt összessége, melyek folyamatosan növekednek, fejlődnek, differenciálódnak, regenerálódnak és elpusztulnak – illetve megújítják magukat a rájuk jellemző osztódás útján. 25 millió sejt osztódik percenként a felnőtt szervezetben, míg a vérsejtekből 100 millió termelődik újra egy perc alatt. A sejtosztódás és –növekedés folyamán a sejtmagban található töltéssel bíró részecskék, melyekből a sejtet felépítő alapegységek, az atomok állnak, illetve a sejtmagon kívüli elektronok folyamatos mozgásban és változásban vannak, ily módon pedig állandóan elektromágneses hullámokat bocsájtanak ki.

Az elektromágneses hullámok, melyek az emberi szervezetből távoznak, pontosan utalnak az emberi test állapotára: eltérő mintázatot mutatnak, amennyiben az ember egészséges, meggyengült az egészsége avagy beteg. Ha meg tudjuk határozni ezeket a mintázatokat, meg tudjuk határozni a test állapotát is.

A kvantummedicina szerint a megbetegedés alapvető oka az, hogy az atommagon kívüli elektronok forgása és pályája megváltozik, mely megváltoztatja az atom, az abból álló apró és nagy biomolekulák, a sejtek, illetve az ezekből felépülő szervek működését. Mivel az elektron töltéssel bíró test, így amennyiben változik forgása és pályája, az atom által kibocsájtott elektromágneses hullám is változni fog. Azonban ez a betegségek, a táplálkozás okozta fizikai eltérések okozta változás nagyon csekély, nano- és mikrogauss közötti érték. Eme gyenge elektromágneses mező frekvenciáját és energiáját direkt vagy egy kézben tartott szenzor segítségével meghatározva összehasonlíthatóvá válik az eszközben előre rögzített, betegségekhez, illetve táplálkozási mutatókhoz kapcsolódó rezonanciaspektrummal oly módon, hogy az előbbit felerősíti az eszköz, majd egy számítógép összeveti az utóbbival. A kapott kvantumérték utal a betegség természetére és komolyságára, illetve a tápláltsági szintre. Végül pedig ezt az értéket értelmezik az orvosok. Példa: a rákos sejtek eltérnek a normális sejtektől, így az általuk kibocsájtott elektromágneses hullámok is eltérnek a normális sejtek által kibocsájtottaktól. A kvantumrezonanciás tumorteszt folyamán a rákos sejtek standard hullámát küldik a tesztelt személybe. Amennyiben a szervezetben vannak rákos sejtek, azok rezonálni fognak erre, ezt a jelet pedig az eszköz detektálja. Minél több a szervezetben a rákos sejt, annál intenzívebb lesz a jel, a kvantumérték pedig a negatív tartományba tolódik. Ha azonban a szervezetben nincsenek rákos sejtek, akkor nem lép fel rezonancia, a kvantumérték pedig pozitív irányba mozdul. Ez hasonlít ahhoz, amikor rádióműsort hallgatunk: számtalan rádióhullám van az éterben, azonban ha egy adottat szeretnénk meghallgatni, a készüléket annak a frekvenciájára kell hangolni. Ebben a pillanatban előáll a rezonancia jelensége, s meg tudjuk hallgatni az adott rádióműsort. A kvantumrezonancia ezt az elvet használja a tesztelés soán.

Mi a kvantumrezonanciás-mágneses elemző?

A kvantumrezonanciás-mágneses elemzőben az orvostudomány, a bioinformatika, az elektrotechnika és számos más tudomány legmodernebb eredményei testesülnek meg. A kvantummedicina adja az elméleti hátterét, melyre alapozva egy korszerű elektromos készülékkel felmérhető az emberi test sejtjei által kibocsájtott gyenge mágneses mező tudományos elemzés céljából. Így pedig fel tudjuk mérni és meg tudjuk határozni a tesztelt személy egészségi állapotát és fő problémáit, megfogalmazva a legfontosabb prevenciós javaslatokat. A kvantumrezonanciás-mágneses elemző lehetővé teszi az egyénre szabott, teljes testre kiterjedő egészségügyi tanácsadást, elősegítve az egészségtudomány fejlődését; teljes képet ad, non-invazív, praktikus, egyszerű, gyors, gazdaságos, könnyen használható, stb. A tudományos kutatás előrehaladásával nagy szolgálatot fog tenni az emberi egészség elősegítése terén, fejlesztése és alkalmazása nagy jövő előtt áll.

Barti Ildikó.
Okleveles természetgyógyász Reflexológus
Joalis terapeuta
Eft tanácsadó
Reiki mester

Tel+3630/9500336.
Helyszín: Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."