Ugrás a fő tartalomra

Kedves vendégeim, ismerőseim, barátaim!

Eft terapeutaként magam is alkalmazom ezt a csodálatos technikát nemcsak mások segítésére, hanem saját érzelmeim helyén kezelésére is. Ajánlom kipróbálni otthon is!

Feszültségoldás és stressz csökkentés otthon a negatív érzések ellen. Használtad már otthon az EFT –t? Kipróbáltad már kisebb (vagy akár nagyobb) problémáidra? Esetleg ismered már, csak néha nem jut eszedbe alkalmazni, amikor épp felmerül egy problémád?
Az Érzelmi Felszabadítás Technikája (vagy rövidebb nevén: EFT) kiválóan alkalmas arra, hogy otthon is segítsünk magunkon vele. Könnyen szabadulhatunk meg a segítségével a napi feszültségeinktől, a stressztől, a negatív érzésektől.
Az EFT használata során gyengéden kopogtatunk pontokon az arcon, és a testen, miközben speciális kifejezéseket mondunk a negatív érzéseinkről, és élményeinkről. Ez segít a szervezetnek, hogy az adott negatív érzéssel kapcsolatban ismét egyensúlyba kerülhessen.

Barti Ildikó.
Okleveles természetgyógyász reflexológus
Joalis terapeuta
Reiki mester
Eft tanácsadó
Tel: +3630/95 00 336


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."