Ugrás a fő tartalomra
KEDVES VENDÉGEIM, ISMERŐSEIM, BARÁTAIM!

Kérésre a nyáron megjelent újságcikk

Gyógyítás a természet erejével

A természet szeretete erdélyi nagymamájától ered, ahogy a tudás gyökere is a gyógyításról, gyógynövényekről, füvekről, virágokról. Barti Ildikó természetgyógyász, reflexológus, Joalis-terapeuta az alapokhoz aztán rengeteget tanult, segítségül hívta a tudományt is, hogy a hozzá fordulókat sokrétű tudásával támogassa a testi-lelki megújulásban.

Mikor először belépünk a napsugár-színű, levendulával tarkított helyiségbe, első gondolatunk, a nyugalom kicsi szigetére érkeztünk. Barti Ildikó egy éve nyitotta meg egészség stúdióját a Rába Quelle Termál és Élményfürdő földszintjén, és számos, egymáshoz jól kapcsolódó szolgáltatással várja a vendégeket. Tudása, mint a fogaskerék elemei illeszkednek egymáshoz, a reflexológus tapasztalatokat kitűnően egészítik ki például a reiki alternatív orvoslás gyakorlatai, vagy az EFT, vagyis emóció oldás módszerei.
Cikkünkben két fő vonalát emeljük ki Barti Ildikó tevékenységének: „az állapotfelméréssel kezdődik minden, egy salvia nevű műszerrel a test rezgésein keresztül információkat kapunk szerveink működéséről, mérni tudjuk, hol van a szervezetben kilengés, ha ez megvan, tudunk segíteni” – magyarázza a természetgyógyász és hozzáteszi, nem a tüneteket, hanem az okokat kell kezelni. Biorezonanciával beindítható a szervezet önregenerációja, amely kulcsa a betegségek gyógyításának, az egészség megőrzésének. Ezt segítik a Joalis cseppek is, melyek feloldják a testben keletkezett gócokat – melyekből kialakulhatnak a betegségek –, és eltávolítják a toxinokat, vagyis biológiai mérgeket. A Joalis cseppek gyógynövény-alapúak, természetes módon segítik helyreállítani a szervezet egyensúlyát. „Persze a gyógyszereket nem helyettesíthetik, bizonyos helyzetekben csak orvos felügyelete mellett szabad alternatív segítőként megjelenni” – hangsúlyozza Barti Ildikó, aki az állapotfelmérés után talpmasszázzsal is segít, hiszen minden szervünk összeköttetésben áll talpunkkal, a reflkexzóna szakszerű stimulálásával befolyásolni lehet a szervek működését.
Barti Ildikóhoz elsősorban emésztési és a kiválasztási rendszer problémáival fordulnak, de kiválóan lehet az alternatív és holisztikus gyógyászattal segíteni az allergián, fejfájáson, menstruációs gondokon, cisztákon, vagy ha nem érkezik baba a családba. Ezeken túl a szakemberhez többek között gerincbántalmakkal, alvászavarral is lehet fordulni, és segíti a szervezet betegség utáni regenerálódását is, valamint stressz kezelésében is gyógyírt ad, ami rendkívül fontos, hiszen a feszültség előbb-utóbb testi elváltozáshoz vezet. Ugyan az érzés kézzelfoghatatlan, de például egy elhúzódó családi konfliktus később megjelenhet betegségként. Ezt a feszültséget többek mellett energiakezeléssel fel lehet oldani. Barti Ildikó nagy hangsúlyt fektet a beszélgetésre, talpmasszázs közben a lelket is ápolja, mint egy pszichológus, vallja, a hozzáállásnál kezdődik minden, tudni kell, hogy lehet a helyzetünkön változtatni, de hit nélkül nem megy.

Barti Ildikó elérhetőségei:

Rába Quelle Termál és Élményfürdő – Fürdő tér 1.
Telefon: 30/950-0336
E-mail: thermal.egeszsegstudio@gmail.com
 
 
72 embert ért el

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."