Ugrás a fő tartalomra


KEDVES VENDÉGEIM, ISMERŐSEIM, BARÁTAIM!

Minden pillanat egy újabb lehetőség TE mire használod?
Jelen idők esélyt adnak arra, hogy önmagadból kiszabadulj, mindaz ami eddig visszatartott nem más mint a félelem, és az érzéshez kapcsolódó hiedelmeid. Mi a Célod? hol tartasz? kérdezd meg magadtól s, ha lelked hangját meghallod rájössz régi arcaid a múlt árnyai nyomán vezetnek téged.
Lámpásként világit egy "segítő" eldöntheted követed vagy egyedül indulsz a sötét erdőbe...mondván" itt Én irányítok" a döntés a Tied. a " segítő" halkan szól szeretettel...meghallod? elfogadod?
Mindannyian egy nagy Egész része vagyunk, hozzá tartozunk.
Itt az idő rábízni a sorsunkat egy magasabb erőre, és bekapcsolódni abba az erő áramlatba, ahol nem az "én" szava cirógat, hanem a Mi együtt vezet. Szeretettel várunk csoportunkba, ahol a női lét gondolatairól, a meditációról, oldásokról beszélgetünk, egy kellemes tea kíséretébe.

 
Minden szombaton:
hol?
Helyszín: Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő
Barti Ildikó Egészség Stúdió vezetője
Okleveles természetgyógyász Reflexológus
Joalis terapeuta
Eft tanácsadó
Reiki mester
Tel+3630/9500336.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."