Ugrás a fő tartalomra



KEDVES VENDÉGEIM, ISMERŐSEIM, BARÁTAIM!

A külső jelekből sok információhoz juthat a szakember, de még a laikus is észreveszi a testén megjelenő elváltozásokat. Az emberen belül zajló folyamatok viszont rejtve maradnak, így nincsenek látható, illetve érezhető jelei egy kialakuló betegségnek. Ebben az időszakban a probléma felfedezésével, akár még visszafordítható lehetne, amivel nagyot segíthetünk a megelőzés terén.
A Quantum rezonanciás-mágneses elemzőben az orvostudomány, a bio-informatika, az elektrotechnika és számos más tudomány legmodernebb eredményei testesülnek meg.
A Quantum medicina adja az elméleti hátterét, melyre alapozva egy korszerű elektromos készülékkel felmérhető az emberi test sejtjei által kibocsájtott gyenge mágneses mező tudományos elemzés céljából. Így pedig fel tudjuk mérni és meg tudjuk határozni a tesztelt személy egészségi állapotát, és fő problémáit, megfogalmazva a legfontosabb prevenciós javaslatokat.
A Quantum rezonanciás-mágneses elemző lehetővé teszi az egyénre szabott, teljes testre kiterjedő egészségügyi tanácsadást, elősegítve az egészségtudomány fejlődését; teljes képet ad, non-invazív (nem igényel beavatkozást, behatolást a testbe), praktikus, egyszerű, gyors, gazdaságos, könnyen használható. A páciensnek csak két érzékelőrudat kell a kezébe fognia és ezeken keresztül történik a mérés.
A felmérés során egészségi és energetikai állapotról kap tájékoztató (tehát nem pontos laboreredménynek számító) képet.
A Quantum testelemzővel végzett vizsgálat non-invazív és gyorsan képes felmérni az emberi test működését.
A felmérés időtartama csupán 1 perc, de a gép ez idő alatt rengeteg hasznos információt derít ki: sok egyéb mellett máj és epe állapotát, hasnyál- és pajzsmirigy működését, légúti funkció, vércukorszint, vérzsír, véroxigén tartalom, agyideg helyzetét, stressz-szintet, a nőgyógyászati vagy prosztataműködést, a méreganyagok szintjét, illetve vitaminellátottságot is ellenőrzi. A készülék az emberi test széleskörű vizsgálatára képes. A vizsgálatot követően 24 tesztjelentést kapunk a 16 szervrendszer működéséről.
A felmérésen résztvevő páciens egészségmegőrzési céllal képet kap a test belsejében zajló folyamatokról és életviteli tanácsadás terápiás javaslatot.


Barti Ildikó.
Okleveles természetgyógyász Reflexológus
Joalis terapeuta
Eft tanácsadó
Reiki mester
Tel+3630/9500336.
Helyszín: Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."