Ugrás a fő tartalomra

Kedves vendégeim, ismerőseim, barátaim!

Természetgyógyászként a test lélek gondolat szintjén keresem azokat a válaszokat melyet egy adott betegség, vagy tünetcsoport "üzen" pácienseim számára. Tapasztalataim alapján számtalan elmondhatom minden betegség a méreg"terhelt"szervezet megnyilvánulása.
"A homeopátia elvén működő Joalis méregtelenítő cseppek az immunaktivitás célzott serkentésével a toxikus anyagoktól a szokványos méregtelenítő eljárásoknál hatékonyabban szabadítják meg a szervezetet.
Dr. Josef Jonáš által megalkotott egyedülálló Joalis terápia a kínai gyógyászat öt elem tanára épül. A test biológiai struktúráit, energetikai rendszerét és lelki tényezőit a szervezet holisztikus szemléletű gyógyításával hozza egyensúlyba."

Minden szervezet más, mindannyian másként reagálunk egy adott információra, ezért tartom fontosnak megtalálni azt a Joalis információs cseppet amely segít a szervezet tisztításába, méregtelenítésébe.
Barti Ildikó.
Okleveles természetgyógyász Reflexológus
Joalis terapeuta
Eft tanácsadó
Reiki mester
Tel+3630/9500336.
Helyszín: Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."