Ugrás a fő tartalomra


KEDVES VENDÉGEIM, ISMERŐSEIM, BARÁTAIM!

A kellemetlen bőrkeményedések és a benőtt köröm okozta fájdalmak helyett válaszd az egészséges, szép, gondozott láb érzését, légy igényes, ebben segítek Neked.
Ajánlom mert:
Ha ismered az az érzést, amikor a benőtt köröm nyomja a lábujjadat vagy azt, amikor a sarok bőre kiszárad, berepedezik és fáj, akkor bizonyára azt is tudod, hogy a házi módszerek, a habkő, az életlen kisolló és a sarokpuhító krémek nem mindig hozzák azt az eredményt, amit elvárnál.
Kényeztesd lábaidat tavasszal is pedikűrrel, és egy kellemes talpmasszázzsal bízd a körmeidet és a talpadat, sarkadat szakképzett pedikűrösre!
A pedikűr időtartama kb. 60 perc.
Ha rendszeresen jársz pedikűröshöz, akkor tudod, hogy milyen felszabadító érzés, amikor megszabadulsz a bőrkeményedésektől és a benőtt körmöktől és a lábaid fellélegeznek! Legyenek a körmeid ápoltak a talpad és a sarkad bőre pedig sima és bársonyosan puha, ha színesebbé tennéd megjelenésed gél lakkot választhatsz smile hangulatjel
Barti Ildikó.
Lábápoló-pedikűrös
Tel+3630/9500336.
Helyszín: Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő
"Aki nem mer lépni, az elítéli azt, aki halad.
Sőt ha valaki szárnyal, az egyenesen bűnös,
vagy szégyentelen a szemükben.
Akik elfogadják a korlátaikat, és meg sem próbálnak nagyobbat álmodni, azok próbálják a leginkább megakadályozni, hogy jól érezd magad a szabadságodban.
Ne foglalkozz velük....
Tovább

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."