Ugrás a fő tartalomra


KEDVES VENDÉGEIM, ISMERŐSEIM, BARÁTAIM!

A hét folyamán ismét élményekkel tudással " gazdagodtunk" Kolléganőm Balogh Edina dietetikus, táplálkozás- és életmód-tanácsadó volt segítségünkre, tanácsaival szaktudásával kiegészítette munkámat. Meghívtam az Egészség Stúdióban, vendégem kérésének eleget téve rendelkezésére állt kora esti órában is, elhívatottsága hasonlóképpen ösztönöm saját utamon is.
Tapasztalatból mondhatom egészségünk segítése érdekébe időnként fellelkesedve pár vitamin "kúrát" beiktatunk, egy kis méregtelenítés, meg a sport is életünk része, de nincs kitartás, elmarad a hosszan tartó eredmény. A hét folyamán Salvia állapot felmérések tapasztalatai alapján mondhatom, sok esetben sokkal rosszabbat teszünk szervezetünknek azzal, ha csak időközönként tesszük mindezt. A szervezetünkben évente négy kilógrammnyi felesleges méreganyag halmozódik fel, tartósított élelmiszereinkből, rovarirtókkal kezelt növényeinkből, klórozott ivóvizünkből, a szennyezett levegőből, valamint vegyipari, háztartási és kozmetikai készítményeinkből. Ezek a méreganyagok rendkívüli mértékben megnehezítik szervezetünk működését. Testünk azonban képes a megtisztulásra, különösen, ha ebben a segítségére leszünk. Vannak akik csak a leletek alapján ajánlják a tisztító kúrákat. Véleményem szerint mérés nélkül nem ajánlanám! Vannak pácienseim, akik egy tisztító kúra következtében sokkal több maradandó mellékhatásról számolnak be, pl: fülzúgás, alacsony vérnyomás, fejfájás, szédülést tapasztalnak. Egy célratörő , jól megtervezett méregtelenítés a Joalis készítmények segítségével, sokkal hatékonyabb lesz a táplálék feldolgozása, kiegyensúlyozottabb az anyagcseréje, erősebb az immunrendszere és javulni fognak szervezetének regenerációs folyamatai is.
A szervezet rossz közérzettel reagál a mérgekre, fájhatnak az ízületei, rossz lehet az emésztése, pattanásos a bőre, állandó fáradtság és levertség uralhatja a hangulatát. Hosszú távú felhalmozódásuk a különböző szervrendszerekben az anyagcsere-folyamatok felborulásához vezethet. Balogh Edina dietetikus, táplálkozás- és életmód-tanácsadó ellátta tanácsokkal, receptekkel, javaslatokkal vendégemet, jó volt láttni, hogy közös összefogással tettünk egy hatalmas lépést ez EGÉSZ-ség felé.

Szakszerű segítség, megbízhatóság a mottóm
Várlak szeretettel: Barti Ildikó
Okleveles természetgyógyász-reflexológus
Joalis terapeuta
Eft tanácsadó
Reiki Mester
Tel+3630/950036.
Helyszín:
Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő.
9025 Győr.
Segítségemre van ,Balogh Edina dietetikus, táplálkozás- és életmód-tanácsadó
. Köszönöm!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."