Ugrás a fő tartalomra


KEDVES VENDÉGEIM, ISMERŐSEIM, BARÁTAIM!

Eft kezelések a szülésre való felkészülés folyamataihoz
Az áldott állapot csodáját volt szerencsém megismerni, a szülés élményét is átélhettem, holnap lesz 14-éve smile hangulatjel
A várandósság és a szülés szép és személyiségformáló szakasz a nő életében, újra és újra bekövetkező, mégis mindig egyedülálló élmény. Tele várakozással, kíváncsisággal, örömmel, és elköszönéssel egy megszokott élettől. Változást hoz, és olyan erőkkel szembesít, amelyeket korábban nem ismerhettünk. Nagyon fontosnak tartom az anya lelkiségét segíteni hiszen hatása van a születendő gyermekére.

Eft kezelések hatása:
-segít abban, hogy a csoda időszaka könnyebben, nyugodtabban teljen ezáltal segítve a készülődés szakaszait
-támogat abban, hogy a múlt megértése fájdalommentesen megé formálója a személyiséget,
-az leendő édesanya könnyebben megérti szülei magatartását,
-segít a gyermekkori blokkok oldásába
Ahogyan a várandós anyák gondolkodását ösztönzi, illetve az, amit az anya szellemileg, lelkileg megél, nagyon erősen összefügg azzal, hogy később a gyermek hogyan fejlődik.
A testileg és lelkileg egészséges gyermekek, a jövő nemzedék születésének elősegítése minden nemzet alapvető feladata és igénye. Kiemelt dolga ez azoknak, akik közvetlenül foglalkoznak a nőkkel, a várandósokkal, a szülés és a születés eseményével. Mindez holisztikus szemléletmódot képességet kíván tőlük.
Köszönöm kedves vendégemnek, hogy jóváhagyta a fotót, a szülés előtti utolsó kezelésnek végén könnyű születést kívánok smile hangulatjel
Köszönöm, hogy támogathattam ismét a Csodát!
Barti Ildikó.
Okleveles Természetgyógyász Reflexológus
Joalis terapeuta
Eft tanácsadó
Reiki mester
Tel+3630/9500336.
Helyszín: Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."