Ugrás a fő tartalomra



Vendégeim részére barátságos környezetet, kellemes hangulatot biztosítok a Rába Quelle fürdőn található Egészség Stúdióban, hogy a lábápolás után testi-lelki harmóniában, feltöltődve térhessenek vissza hétköznapjaikba.
Próbálja ki Ön is egyénre szabott szolgáltatásaimat, igény esetén akár otthonában is (pedikűr), és tartozzon családtagjaival együtt elégedett ügyfeleim táborába!
Sok szeretettel és folyamatos akciókkal várom minden kedves régi és új Vendégemet!
Barti Ildikó
Okleveles Természetgyógyász-reflexológus
Lábápoló-pedikűrös
Joalis terapauta
Eft tanácsadó
Helyszín: Rába Quelle fürdő Fürdőtér 1.szám
Bejelentkezés előzetes időpont alapján:
Tel: +3630/ 95 00 336.
– itt: Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő.

Egészség Stúdió Győr fényképe.
"Hogy mennyire ismerjük és értjük önmagunkat, az valóban nagyon fontos. Van azonban valami, ami még alapvetőbb ahhoz, hogy szívvel-lélekkel éljünk: önmagunk szeretete. A tudás lényeges, de csak akkor, ha gyengéden és szeretettel bánunk önmagunkkal, miközben felfedezzük, kik is vagyunk. Ha szívvel-lélekkel akarunk élni, legalább olyan fontos, hogy elfogadjuk saját gyengeségünket és sebezhetőségünket, mint hogy tudásra tegyünk szert, és magunkhoz ragadjuk személyes hatalmunkat." Brené Brown
Iránymutató nyílhegy
A jelen időszakot tekintve, nem mindenki érzi magát nehéz helyzetben, de aki igen, annak pár segítő gondolat, az aktuális nyílhegy-fényszög tekintetében.
Első lépés mindenekelőtt: panaszkodással, a helyzet rossznak ítélésével nem oldjuk meg a helyzetet! Ez csak arra jó, hogy benne tartsuk magunkat a helyzetben, az önsajnálatban, és másoktól próbáljunk energiát elvonni, a saját teremtő erőink használata helyett! Nyilván nem ez visz előre.
Az energiát fekte...
Tovább...
Tégy Önmagadért!
Szokásunk, hogy bent vagyunk a csigaházunkban, és ahelyett, hogy kibújnánk belőle, inkább még jobban visszahúzódunk.
Félünk az újtól, a változástól, a váratlan eseményektől, az ismeretlentől.
Miért kell ennek így lennie??...
Tovább

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."