Ugrás a fő tartalomra



KEDVES VENDÉGEIM, ISMERŐSEIM, BARÁTAIM!

Az embernek a lába viseli a legnagyobb terhelést, ezért azt legalább annyira kell ápolni és gondozni, mint a test többi részét. Nem csak nyáron, egész évben érdemes gondolni lábaink szépségére és egészségére, vagy akár díszítésére. Télen lábaink több hónapig vastag cipőbe vannak zárva. Ilyenkor lábkörmeink gyakran kiszáradnak, töredezettek lesznek és a talp bőre is megkeményedik. Nyáron a lábunk szinte meztelen, így még inkább szükség van nem csak egészségügyi, de szépségápolásra is.
Gyógyászati szempontból a lábaknál a leggyakoribb probléma:
-a vérellátás ingadozása,
-valamint a fertőzésveszélyek következtében, a lábak illetve körmök gombásodása.
A pedikűrös által rendszeresen végzett kezelésekkel e problémák megelőzhetőek.
Lábápolás, pedikűr:
A bőrkeményedések és a körömhossz eltávolítása is a bőrlégzést segíti. A túlnőtt körmök eltávolításával, kitisztulnak a köröm alatti szennyeződések, így megelőzhető a gombás fertőzések kialakulása, és csökkenthető azok terjedése. A tápláló hatóanyagok, mint például a paraffin, teljesen megváltoztatják a bőr állapotát.
Talpmasszázs:
Egy jó talpmasszázzsal, nem csak lábaink frissülnek fel, hanem a talpban elhelyezkedő kis erek, idegvégződések segítségével bizonyos szervi problémák kialakulása is megelőzhető. A lábápolás után kezdődhet az esztétikai pedikűr. Ekkor díszítem a lábkörmöket, lakkal, zselével, matricával, csillámmal vagy egyéb más dekorációs anyaggal.
Barti Ildikó.
Reflexológus Lábápoló -pedikűrös
Tel+3630/9500336.
Helyszín: Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."