Ugrás a fő tartalomra


KEDVES VENDÉGEIM, ISMERŐSEIM, BARÁTAIM!

Eft.terapeutaként, és gyakorló anyaként is az érzelmi oldás technikát ( EfT) olyan sokoldalú " segítő"eszköznek tartom, amely minden probléma megoldására alkalmazható!
Ez a gyors, és hatásos technika azon a hiten alapszik, hogy az elme és a test egy és ugyanaz, a technika könnyen elsajátítható, mely része a kopogtatás, mindenki számára könnyen kivitelezhető ,fájdalommentes.
Bármilyen érzelmi kellemetlenség is csak néhány pillanatig tart. Nem kell újra átélni a korábbi, mérvadó élmények iszonyatos részleteit. Még ha fájdalmat is okoz, akkor se rosszabb, mint amit mi teszünk állandóan a fejünkön belül, így megszünteti azt a természetes ellenállást, mely szerint az embereknek fel kell hagyniuk a megszokott mintákkal és hiedelmekkel,
A hagyományos EFT azon a hiten alapszik mely azt vallja „az összes testi, lelki és érzelmi kellemetlenség oka egy a test energiarendszerében keletkező megszakadás,” ahol „az energiaáramlás a szó szoros értelmében megszakad”.
Ebben látszik a hagyományos kínai gyógymód befolyása, amely azt állítja, hogy a fájdalmat az életenergia-áramlásban lévő elzáródás okozza.

A hét folyamán(is) a kezeléseink többsége érzelmi oldás volt, hálás vagyok, hogy a hozzám forduló páciensek megtisztelnek bizalmukkal, örömömre szolgál "segíteni" megérteni.
Barti Ildikó.
Okleveles természetgyógyász Reflexológus
Eft tanácsadó
Joalis terapeuta
Reiki mester
Tel+3630/9500336.
Helyszín: Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."