Ugrás a fő tartalomra



KEDVES VENDÉGEIM, ISMERŐSEIM, BARÁTAIM!

Jelenlegi életmódunk, és a helytelen táplálkozásunk következtében felszaporodott méreganyagok (amiket a szervezet kiválasztó és méregtelenítő szervrendszeri nem tudnak kiválasztani és kitisztítani) felhalmozódnak a reflexterületeken.
A szervezetben energiablokádok alakulnak ki, ezek által romlik a sejtek anyagcseréje, a szervek, szervrendszerek működése. A reflexpontokra gyakorolt nyomás hatására, a felhalmozódott salakanyagok fellazulnak, eltávoznak a szervezetből, a szervben pedig a jó vérkeringés hatására helyreáll az energia egyensúly.
A reflexzóna masszázs menete
Első alkalommal állapotfelmérést végzek. Ez az összes reflexzóna végigtapogatásából, valamint egy részletes kikérdezésből áll.
A reflexzónákat végigtapogatva megtalálható az adott személy zónáiban az elváltozások, lerakódások.
A kezelések száma és sűrűsége nagymértékben függ az adott betegség fennállásának idejétől, a beteg testi-lelki állapotától, ill. a kezelésekre való reakcióképességétől.Minden kedves vendégemnek bátran ajánlom kipróbálni prevenció céljából is!
Barti Ildikó.
Okleveles természetgyógyász Reflexológus
Joalis terapeuta
Eft tanácsadó
Reiki mester
Tel+3630/9500336.
Helyszín: Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."