Ugrás a fő tartalomra


KEDVES VENDÉGEIM, ISMERŐSEIM, BARÁTAIM!

Napok gyümölcse a Tudás,hiszem, hogy minden mindennel összefügg, minden összhangban, harmóniában van egymással. Amint az univerzumban, úgy a testünkben is minden sejt, ott van ahol lennie kell. Fontosnak tartom, hogy megismerjük, megértsük saját testünket, rámutassunk az összefüggésekre.
Ne csak az orvosoktól várjuk a gyógyulást! Vállaljunk felelősséget önmagunkért! Legyen cél az egyensúly, az egészséges és harmonikus létezés!
"Ha türelmetlen vagy, mert nem érzed azonnal az erőfeszítésed eredményét, olyan, mintha éretlen gyümölcsöt próbálnál megenni."
"Sokan úgy gondolják, elég segítségkérés az, ha ellátogatnak egy terapeutához, és átadják neki a problémáikat. „Majd ő megoldja helyettem.”
Tőlem is sokan kérdezik: „Meg tudja ezt oldani?” Azt szeretnék, hogy valaki gyorsan, ha lehet, már holnapra megoldja azt, amit ők hónapok, évek, évtizedek alatt nem tudtak. És ha gyorsan megoldotta valaki a gondokat, ott lehessen folytatni az életüket, ahol abbahagyták. Ha úgy akarsz változtatni, hogy közben a régi életedet szeretnéd folytatni, akkor jobb, ha el sem kezded, mert csak időpocsékolás lesz, és csalódás a vége.
Mások azt gondolják, elég, ha jó messzire menekülnek a problémák elől, például elköltöznek egy más országba. Valakik pedig úgy próbálják orvosolni gondjaikat, hogy lecserélik életük díszleteit, a barátaikat, munkájukat, házukat, még a szüleiket is lecserélnék, ha lehetne.
Most egy rossz hírt kell közölnöm veled. Egy valaki elől nem tudsz elmenekülni, és egy valakit nem tudsz lecserélni. Azt, aki felelős mindenért. Saját magadat.
/Lukács Tünde/"
Köszönöm e hét tapasztalatait, hálás vagyok, hogy hivatásom a munkám amit szívből szeretek.
Jó pihenést Mindenkinek
Barti Ildikó
Okleveles természetgyógyász Reflexológus
EFT tanácsadó
Joalis terapeuta
Reiki mester
Tel+3630/95 00336
Helyszín: Rába Quelle élmény.és termálfürdő
Fürdőtér 1 szám

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."