Ugrás a fő tartalomra


A petefészek ciszta, és ami mögötte van...


Pár hónapja egy fiatal asszony keresett meg, nő gyógyásza egy ultra hangos vizsgálat után megállapította, hogy petefészek cisztája van.
Műtétet javasolt, és elmondta, hogy a ciszta rontja a teherbeesés lehetőségét, ezért mielőbb el kell távolítani. Fiatal asszony egy kis időt kért orvosától, had gondolja át. 
Testvére javaslatára megkeresett, első lépésként Salvia állapot felmérést végeztem. A mérés és méregtelenítés során, a szervezet által legfontosabbnak  jelölve, a központi ideg rendszer (Joalis csepp Cranium) és a máj tisztítására (Joalis csepp Liv-Dren)kaptunk jelzést.
Elmondtam, hogy a készítmény dr. Josef Jonás professzor munkájának eredményei alapján készült étrend-kiegészítő termék, a kívánt hatás elérésének érdekében a készítményeket legalább 6-8 héten keresztül kell alkalmazni, naponta 2 alkalommal – azaz reggel és este.
A Jolais információs cseppek szedését már másnap elkezdte, az érzelmi toxinok (No Degen) terheltségét is hozzátéve alkalmazta, kiegészítésként DrZapper rezonanciás kezeléseket is igénybe vett.
Egy hét elteltével alhasi fájdalmak jelentkeztek, páciensem megijedt, megnyugtattam félelemre nincs semmi ok, a tisztulási folyamat beindult, ilyenkor felerősödhetnek a régi tünetek. A lényeg, hogy ilyen tünetek alkalmával nem szabad abbahagyni a beindított folyamatot. Pár nap visszaigazolta a kitartás eredményét, páciensemnél megszűntek a tünetek, és örömmel újságolta pár éve tartó derék fájdalma is teljesen elmúlt.
Hivatásom során minden páciensemnek elmondom érdemes a testi tünetek mögé nézni, jelen esetbe is így történt. 

Lelki okok lehetnek:  az anyasággal, illetve a nőiességgel kapcsolatos kérdések. 
A petefészek az élet keletkezésének kezdetét szimbolizálja, elégtelen működésével bizonyos szempontból a tünetet tapasztaló nő elvágja magát a lénye női oldalától.
 Közösen elindultunk kibontani azokat a burokba zárt érzelmeket mely páciensem számára a jelen helyzet kialakulásához vezetett...
6 hét után már rálátott a régi burokba zárt "elképzelések" minták" miértjére. A Joalis információs cseppek elfogytak. Következett a szervezet visszamérése, örömmel tudattam, a folyamat gyorsan beindult további kezelésekre nincs szükség, de javasolnám alkalmazni olyan természetes táplálékok fogyasztását mely a későbbiek során az anyává válás folyamatát segíti.
Páciensem visszament a nő gyógyászához, ahol ultra hangos vizsgálat bebizonyította cisztának nincs jelenléte. Még aznap felhívott telefonon, megköszönte a segítséget, továbbra is havonta meglátogat, igénybe vesz a talp masszázs kezeléseket, egy bögre gyógytea mellet kellemesen elbeszélgetünk.
Köszönöm a tapasztalatot, hálás vagyok, hogy részese lehetek a folyamatnak.

Barti Ildikó
Okleveles természet gyógyász-reflexológus
Joalis terapeuta
Eft tanácsadó

Tel+3630/9500336

Helyszín: Rába Quelle fürdő
9025 Győr.
Ha tetszett a cikk, oszd meg te is másokkal, vagy ha van véleményed, akkor írj hozzászólást. :)  Egészséges napot!

megjelent:  http://egeszsegportal.net/egeszseg.php?readmore=2325

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."