Ugrás a fő tartalomra
 Élethelyzeteink, és érzelmeink üzenete 

 Írásom:

Életünk folyamán számos nehézséggel találkozunk, amellyel meg kell küzdenünk.
Kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor már a közvetlen környezetünk nem terhelhető problémánkkal, és a kivezető utat nehezen találjuk meg külső segítség nélkül, ebben a helyzetben tudok hatékony segítséget nyújtani egy olyan közös munkával, amitől életében minőségi változás következik be, mely változást a környezetében is érzékelni fogják.
A találkozások során a közösen végzett munka által jöhet létre a változás és a továbbfejlődés, a személyes előrehaladás és a kitűzött célok elérése.
Az emberi test hosszú ideig képes eltűrni, elviselni ilyen vagy olyan túlzást, mértéktelenséget, de csakis az a bizonyos egyensúly, kiegyensúlyozottság, megfontoltság – nemcsak abban, amit megeszünk, hanem egész életmódunkban – vezet a tartós egészséghez és boldogsághoz.

Nagyon nehéz tanácsot adni. Mindenki tudja mi az a teher, ami miatt ilyen mélyen van. A félelmed miatt tartod magad ott lenn mélyen. Csak akkor tudsz erről a lelki állapottól egy magasabb szintre helyezni magad, ha már Te is akarod. Hiszel magadban! Figyelj magadra és a jelenre.. Kapcsold ki az agyad, mert addig míg rá figyelsz ott lent maradsz. 

Persze a változást csak akkor indul el, ha ott mélyen vagy, ahol talán még sohasem jártál(...) A nehéz próbák során a hited visz tovább. Lehet mit rosszként élsz meg, az valami jónak a kezdete. De ezt csak egy idő után látod így,... akkor, amikor már elindult a változás. Szakember segítsége szükséges, hogy az adott helyzet más emberekkel, más életszakaszban nem ismétlődjön meg.

Barti Ildikó
Okleveles természetgyógyász-reflexológus
Joalis terapeuta
Eft tanácsadó
Reiki Mester
Tel+3630/9500336
Helyszín:
Győr 9025
Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő

Ha tetszett a cikk, oszd meg te is másokkal, vagy ha van véleményed, akkor írj hozzászólást. :)  Egészséges napot!


http://egeszsegportal.net/egeszseg.php?readmore=2330

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."