Ugrás a fő tartalomra



Kamaszkor

Szülőként számtalan kérdésre keresve a választ, kamasz gyermekem nevelésébe rájöttem, minden szülő hasonló helyzetben keresi a megoldást, mert előfordulhat, hogy a gyerekeddel kapcsolatban jól látod el minden feladatodat, csak éppen nem azt a szerepet töltöd be az életében, amire szüksége volna(?)
Mi szülők a kamasznak abban segítünk, hogy a való életben is alkalmazni tudja mindazt, amit a korábbi évek során tanítottunk neki. Most próbálja ki, hogy az eddig tanultak a gyakorlatban is működnek-e. Az értékrend, amit korábban a fejükbe tápláltunk, a kamasz évek alatt válhat saját meggyőződéssé, belülről fakadó életgyakorlattá.
Van tehát valamid, amit csak egy érett felnőtt adhat meg a gyerekednek. Azon kívül, hogy egyedülálló tapasztalatokkal, látásmóddal, bölcsességgel, képességekkel, és belső értékekkel rendelkezel, ha érett felnőtt vagy, képes vagy őt feltétel nélkül elfogadni – nem úgy, mint a kortársai. Kamaszod a feltétel nélkül elfogadó kapcsolat közegében nyílik meg arra, hogy hasonlítani akarjon hozzád, jelentsen neki valamit az, hogy összetartoztok, a tőled érkező hatásokra fogékony legyen, megbízzon benned, és vállalni merje a valódi önmagát a társaságodban.
Ehhez arra van szükséged, hogy te mint szülő önismerettel rendelkezz ebben az esetben az Eft oldások gyors, és hatékony segítséget adnak számodra. Hiszen régi emlékek, hatások melyek nincsenek feldolgozva az életedbe e csodálatos módszer segítségével megértődnek, így válhatsz kamasz gyermeked támaszává, aki azt a szerepet tölti be az életébe amire szüksége van!

Barti Ildikó.
Okleveles természetgyógyász Reflexológus
Joalis terapeuta
Eft tanácsadó
Reiki mester
Tel+3630/9500336.
Helyszín: Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."