Ugrás a fő tartalomra

Kedves vendégeim, ismerőseim, barátaim!


A elmúlt hét folyamán számtalan oldás, egyéni foglalkozás alkalmával felszínre jöttek a nehézségek, a megoldandó feladatok. Fontos tudni: ha anyagi, vagy erkölcsi veszteség ér, ha egy nehézség állja utunkat, mindez csak azért történik, hogy tapasztalatokat gyűjtsünk, amelyek végül is eljuttatnak a célba.
Egy gyógynövénynél sem azt kell kutatni, hogy az miért keserű, hanem azt, hogy mennyire használ. Nem az a nagy baj, ha valaki elesik. Akkor van baj, ha valaki nem akar újra és újra nekirugaszkodni az útnak. Célba csak az tud jutni, aki nem csügged el, hanem vállalja továbbra is a szükséges változtatásokat.
" lelkünk az első számú összetevőnk, ezáltal válunk személyiséggé. Agyunk munkája során válnak gondolataink szavakká, tehát itt fejeződik ki személyiségünk. Testünk az egyedüli látható összetevőnk: általa kapcsolatot tudunk teremteni környezetünkkel, és segítségével válnak a szavak és gondolatok tettekké. A lélek, az agy és a test hármassága alkotja azt az élőlényt, melyet embernek hívunk."

Kívánok Mindenkinek kellemes hétvégét:-)

"Minden emberi kapcsolatban a legfontosabb a beszélgetés, de az emberek már nem beszélgetnek egymással, nem ülnek le csak azért, hogy beszéljenek és meghallgassák egymást. Színházba járnak, moziba, tévét néznek, rádiót hallgatnak, könyvet olvasnak, de alig beszélnek egymással. Ha meg akarjuk változtatni a világot, vissza kell térnünk abba a korba, amikor a harcosok leültek a tűz köré, és történeteket meséltek."
Paulo Coelho.

Barti Ildikó.
Okleveles természetgyógyász Reflexológus
Joalis terapeuta
Eft tanácsadó
Reiki mester

Tel+3630/9500336.
Helyszín: Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."