Ugrás a fő tartalomra


KEDVES VENDÉGEIM, ISMERŐSEIM!

Szívhez szóló gondolatokat küldött át egyik kedves vendégem a talp masszázsról megosztom, elgondolkodtató megfogalmazás önismeret talán..
Hódolat a Lábnak
"A lábnak, amin járunk, ami összeköt az anyafölddel, ami hűen szolgál bennünket, ami előre visz az életben, és amire néha oly kevés figyelmet fordítunk. Te mit gondolsz a lábadról? Mennyit törődsz vele? Szeretsz mezítláb járni, vagy inkább elrejted, amikor csak teheted? Milyen cipőkbe bújtatod? Vannak fájó pontjai? Nézd meg egy újszülött lábát, aztán nézd meg egy öregember lábfejét.
Lábunk betekintést enged a lelkünkbe, sajátos, mélységes szimbolikáján keresztül, egész életutunkat tükrözi. Ahogy ezt már az ősi civilizációk is felismerték: „Ami lent van, az megfelel annak, ami fent van.”
Azóta lábunkat méltatlan helyre száműztük, legtöbbször észre sem vesszük. Itt az ideje, hogy újra felfedezzük. Lábfejünk megismerése segít tudatosabbá válni magunkkal és másokkal kapcsolatban, és felelősséget vállalni saját életünkért.
Egy finom, lazító lábfürdő után együtt „járunk utána”, mit üzen a lábad. Ezt pedig egy felfrissítő, alapos talp- és lábmasszázs követi, hogy aztán könnyű, tündéri léptekkel haladhass tovább az életben."
Barti Ildikó
Okleveles természetgyógyász-reflexológus
Joalis terapeuta
Eft tanácsadó
Reiki mester
Tel+3630/9500336
Helyszín: Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."